Více sexy v každé situaci

27.11.2023 | Vztahy

Neustálé prosazování obrazu „dokonalých“ postav, které jsou pro mediální a obchodní účely dost upravené, negativně ovlivňují pohled na vlastní, reálná těla. Taky s tím svým nejste spokojená? S těmito tipy se konečně začnete cítit víc sexy!

Aby se prodalo co nejvíce produktů, musí marketingoví odborníci vymýšlet stále více a více způsobů, jak přimět lidi, aby se cítili pod psa a styděli se za tělesné rozdíly. Útoky na psychiku, nekonečnými vrstvami make-upu a nabídkou na hubnoucí přípravky to jenom začíná. Pod takovým extrémním a dlouhodobým tlakem je pak lehké myslet si, že malá prsa představují problém, stejně jako povislé břicho nebo větší zadek. Pochybujete-li o sobě, zvažte následující cvičení na podporu sebedůvěry a sex-appealu.

Prohlédněte se

Postavte se před zrcadlo, a to buď v oblečení, nebo v rouše Evině. Identifikujte oblíbenou část svého těla a položte na ni ruce. Pak k ní mluvte nahlas a přesuňte se dál. Takto pojmenujte všechny své top oblasti a zároveň jim jednu po druhé posílejte lásku a vděčnost. Dělejte to, dokud se nedostanete k méně populárním místům. I těm se pokuste (dřív či později) vyjádřit obdiv, nebo jim aspoň poděkujte, že jsou s vámi. Toto cvičení praktikujte pravidelně, dokud nezačněte pozorovat posun. Dobrou zprávou je, že s každým dnem je to snazší a snazší. Mluvit laskavě ke své nejméně oblíbené části těla se časem stane přirozeností, což zlepší vás celkový image.

Založte chlípný deník

Přemýšlejte o sobě jako o zázračné bytosti, která má svoje přání a touhy. Založte si deník a do něj zapisujte sexuální fantazie a preference. Představte si barvy, pocity a zvuky, které se odehrávají ve vašem nejdivočejším a nesmyslnějším snu. Zvažte, co opravdu chcete během sexuálního zážitku cítit a bavte se tím!

Jakmile budete mít jasno ve své vizi, představte si, že vykonáváte svou fantazii v těle, které právě máte. Vizualizujte si, že se zmítáte v rozkoši, která nejde vyjádřit slovy, prožíváte jeden orgasmus za druhým a váš milenec se nemůže nabažit každého centimetru vašeho těla. Tuto praxi taktéž opakujte, dokud to nebude nutné, respektive dokud se nezačnete vnímat jako nástroj rozkoše, kterému druhé pohlaví nemůže odolat. Nezapomeňte, že bez ohledu na to, jaké tělo máte, jste sexy.

Odemkněte svůj potenciál

Tancujte, jděte na túru, šplhejte, protahujte se, objevujte a vůbec se svým tělem dělejte psí kusy. Fyzická aktivita povzbuzuje mozek k uvolňování endorfinů, které jsou pro příjemné, nicméně skutečným cílem tohoto cvičení je poznat, co všechno vaše tělo dokáže a proč na něj můžete být pyšná.

Zdroje: názor autora - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:56
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:49
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat