V zimním období se ozývají bývalí partneři

Bývalý partner, o kterém jste neslyšela alespoň půl roku, se najednou ozve. A chce se k vám vrátit! Co tak najednou? Že by si konečně uvědomil, o co tehdy přišel? Ne, tady jde zřejmě o něco úplně jiného…

Počasí je stále chladnější, proto jste možná z šatníku vytáhla ten extra huňatý svetr, který vždycky zahřeje. V tomto zimním období na vás ze skříně ale mohlo vypadnout ještě něco – pomyslný kostlivec v podobě vašeho ex. Ten vám najednou poslal zprávu, ve které stálo, že se mu stýská a nemůže na vás přestat myslet. Dokonce navrhl, zda byste to s ním nechtěla dát zase dohromady! Jste na vážkách, protože k němu stále něco cítíte. Jenže co když to zase skončí fiaskem?

Druhá šance, nebo vypočítavost?

52 procent. Přesně tolik osob v nedávném průzkumu (1) mobilní seznamovací aplikace Inner Circle přiznalo, že je na sklonku zimy zkontaktoval bývalý partner, který chtěl obnovit vztahové spojení. Děje se to tedy běžně a jste jen dalším případem z mnoha? Je to dost pravděpodobné a důvody vás asi překvapí. S romantikou totiž nemají nic moc společného!

Za vším hledej prachy

Letošní rok je náročný. S energetickou a ekonomickou krizí se lidé snaží šetřit, jak mohou. Proto omezují i rande a schůzky naslepo, které pochopitelně stojí peníze. Nezadaní se proto v rámci úspor snaží vrátit ke starým věcem. Sledovat večer televizi s někým, koho už důvěrně znáte, je lepší než se zdlouhavě seznamovat s úplně cizím člověkem. Takže jde jen o finance? Zřejmě, ale jistá vánoční nostalgie tu krouží také (2).

Nikdo nestojí o advent o samotě 

Návrat k minulým vztahům je snadný způsob, jak netrávit svátky sám. Mnozí se přesně této sváteční opuštěnosti chtějí vyhnout, protože je děsí. A pokud se ptáte, zda dotyčnému opravdu dát další šanci a vstoupit podruhé do stejné řeky, obě jmenované odbornice se shodují v tom, že byste si měla dopřát čas na rozmyšlenou a vyhnout se unáhleným rozhodnutím. Ony prý totiž zimní lásky většinou končí s prvními jarními paprsky…(2).

Zdroje: (1) www.walesonline.co.uk/whats-on/whats-on-news/winter-coating-toxic-dating-trend-25161936, (2) názor autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:36
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat