Nejromantičtější rok čeká jen některá znamení

S nástupem nového roku už nechceme nudná rande, toxické vztahy a milostnou frustraci, protože náš bucket list pro rok 2023 je zamilovat se – a hlavně šťastně! A i když si samozřejmě nemůžete vynutit lásku – váš stav se může v novém roce změnit.

Z astrologického hlediska bude nový rok pro určitá znamení zvěrokruhu velmi romantický, protože planeta lásky Venuše, planeta sexu a vášně Mars a planeta štěstí Jupiter budou hrát v horoskopu velmi pozitivní roli. Ať už nová láska nebo zvonění svatebních zvonů – pro která znamení zvěrokruhu bude rok 2023 tím nejromantičtějším rokem vůbec a co konkrétně vás čeká?  

Váhy

Pro Váhy to nemusí být nutně Venuše nebo Mars, které v roce 2023 nasměrují Amorův šíp do vašeho srdce. Ale určitě to bude Jupiter – který dodává vašemu milostnému životu pozitivní vibrace. To nejen přináší novou naději a více optimismu do milostného života, ale také otevírá vzrušující nové příležitosti. 

V červenci 2023 se také očekává vrchol milostného života Vah, kdy se Severní uzel a 7. dům znamení zvěrokruhu spojí v romantický duet. A tato kombinace také představuje manželství…

Štír

Už vás nebaví seznamovací chaos a chcete konečně najít toho pravého? Rok 2023 je pro to tím správným rokem, protože vesmír otevírá velké milostné příležitosti a mohl by vám pomoci znovu se zamilovat. Zejména mezi 22. červencem a 3. zářím 2023, kdy se severní a jižní uzel vesmíru spojí s retrográdní Venuší a sexuální planetou Mars, se situace náhodného randění může změnit v něco vážnějšího.

Střelec

Střelci ve skutečnosti nejsou velcí romantici. Rok 2023 by to však mohl změnit, protože pro vás je rok plný sladkých flirtů a spousty intimních chvil. Ale vše od začátku: V roce 2023 mohou Střelci vyčistit starý milostný příběh, bolest nebo strach ze závazku a dovolit si tak otevřít svá srdce dokořán. A to pomůže nejen sblížit stávající vztahy a poskytnout emocionální hloubku, ale také pomoci nezadaným získat důvěru a znovu se zamilovat.

Během první poloviny roku 2023 bude planeta štěstí Jupiter také procházet 5. domem zvěrokruhu, který představuje kreativitu, vášeň, lásku a zábavu. Připravte se tedy na opravdu skvělá rande, kdy vás protějšek rozesměje a spojí žhavý sex se sladkou romantikou. V létě se pak hravá nálada promění v ještě komornější atmosféru, ve které si chcete jen užít blízkost dvou a spoustu emocí.

Kozoroh

Znamení zvěrokruhu Kozoroh je v astrologii často zobrazováno jako kariérně orientované a svědomité – je zde málo místa pro romantiku a lásku. V roce 2023 ne, protože podle horoskopu lásky jsou tato témata dokonce středem zájmu znamení zvěrokruhu v novém roce a aktivují jeho tajné sklony k romantice. Ne nadarmo, protože planety poskytují po celý rok velmi smyslnou, láskyplnou a harmonickou atmosféru, ve které mohou vztahy opravdu rozkvést, užijete si spoustu něhy a jako single se možná můžete i znovu zamilovat.

Zejména kolem 16. května 2023, kdy severní uzel dosáhne Venuší určeného souhvězdí Býka, čímž se aktivuje 5. dům romantiky. A může to také znamenat začátek zásadního posunu ve vašem milostném životě...

Zdroj: www.instyle.de/lifestyle/2023-wird-fuer-diese-sternzeichen-romantischstes-jahr-ever - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat