Muž do nepohody

Na otázku „Co ženy chtějí?“ má dnešní muž pocit, že se mnohonásobně rozšířil seznam vlastností, které si s sebou do ženského světa musí přinést. Zdá se, že nároky vzrostly. Vrcholový manažer, citlivý rodinný typ, vášnivý milenec, nejlepší přítel. A i tak stále zůstává, že toho není dost. Nebo ženy vlastně chtějí něco úplně jiného?

Vysoký, tmavovlasý, s atletickou postavou  – všechny atributy, které podle statistik ztělesňují to, co ženy chtějí. Samozřejmě jsou ženy, kterým se líbí holohlaví muži nebo jim na výšce opravdu nezáleží. Jinými slovy, na otázku „Co ženy chtějí od mužů“ neexistuje jediná odpověď. To, co mnoho lidí – a tedy i žen – ve vztahu chce a očekává, je již jasnější. Jsou věci, bez kterých se většina lidí u „toho pravého“ nechce obejít.

Spolehlivost

Rčení „slovo chlapa“ pro ženy něco znamená a shrnuje to, co mnoho žen chce. Například, že muž neslíbí víc, než může dodržet. Že ví, jak důležité je držet slovo v malých i velkých věcech. Muž, který řekne: „Vyzvednu tě v osm.“ a objeví se ve stanovený čas, zaboduje mnohem více než muž, který na prvním rande napíše „promiň, přijdu později!“.

Humor

Pokud muž ženu rozesměje, jeho šance na lásku se zvyšují. Život je dost stresující, tak jak je. Oč zábavnější je sdílet to s někým, kdo se směje stejným věcem. Humor spojuje, při randění, ale i ve šťastném vztahu.

Důvěra

Bez pocitu, že můžete druhému skutečně důvěřovat, se z rande nestane láska. Ženy chtějí mužům ukázat své pravé já – touží po pocitu: S tebou můžu být tím, kým jsem.

Poctivost

Ženy chtějí muže, který jim nic nepředstírá. Kdo vám řekne, co má na srdci, co je pro něj v životě důležité, ale také kde jsou jeho hranice. Není to o jeho připojení k detektoru lži. Jde o to vědět, s kým máte co do činění – bez masky. To ženy chtějí.

Mužnost

Mužnost? Co je maskulinita? Někdo by řekl fyzická síla nebo sebevědomé vystupování. Mnohem důležitější je však stát si za svým a být sám sebou. To se ženám na mužích líbí.

Věrnost

Muž by měl být věrný. Pro ženy věrnost znamená, že je pro muže ta pravá a že není nutné hledat jinde. Pokud chcete dlouhodobý vztah, stavte na něm. Loajalita je v průzkumech vždy na prvním místě. 

Pozornost

Jen málo věcí je odpudivějších než sebestředný muž. Pokud chcete na ženu zapůsobit, je dobré dát najevo svůj zájem o ni prostřednictvím řeči těla a ne se chlubit svými úspěchy.

Velkorysost

„Co na něm obzvlášť miluji je jeho lakomost!“ Slyšeli jste někdy tuto větu říct nějakou ženu? Není divu. Existuje představa, že muž, který si pečlivě hlídá své peníze, bude extrémně šetrný i v jiných životních situacích. Být velkorysý nemusí ale znamenat neustálé rozhazování peněz nebo dávání okázalých dárků.

Něha

Ruka na jejím rameni, je blízkost, kterou ženy chtějí. Něžný polibek na prvním rande, díky kterému chcete víc. Něhu lze vyjádřit v tolika malých detailech. Načasování je důležité, vyhněte se například sexu na prvním rande.

Chuť do života

Co ženy chtějí? Muže, kteří jsou spokojeni se svým životem a vyzařují chuť do života. Muži, kteří mají kamarády a koníčky a sdílí svou vlastní radost ze života se světem, nejen s ní samotnou. To ukazuje, že to není žádný nuzný typ muže, ale že má svůj život pod kontrolou.

Zdroj: názory autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat