Komentáře k článku

Siraellen 11.03.2023

Je to už dávno

xxkouckaxx 05.03.2023

jejda to už je desetiletí

PhDr. Jaromír Štěpánek 05.03.2023

Každý rozchod bolí minimálně jednu stranu. Ne vždy je však možné rozejít se doma. V článku jsou rady rozchodu dvou lidí. Bohužel v mnoha případech se rozchází celé rodinné klany. Najednou člověk neví jak se chovat k rodičům partnera, jeho sourozenců. Neví jak oni budou reagovat. A to záměrně vynechávám děti. K mé práci patří i párová terapie. V případě, že není možné ve vztahu pokračovat, se právě u nás dá efektivně, s pomocí a za přítomnosti a podpory terapeuta vztah ukončit, případně poskytnout další individuální terapii. Přítomnost třetí odoby(terapeuta), a neutrální území jsou obrovskou výhodou,kterou lze využít.

raduco 04.03.2023

Ne vždy je rozchod z očí do očí možný, když se stále řeší nějaké problémy a spěje to k rozchodu, nejsou děti, a jet 300 kiláků se rozejít osobně, na to už není síla. Neříkám, že je to v pořádku, ale v mém případě to bolí, ať se rozcházím já, nebo dostávám kopačky.

KAREL MUSIL 04.03.2023

Rozchod vždy bolí,někdo není schopný akceptovat ani slušný rozchod,pokud jsou děti,je zde prostor partnera potrápit,spokojený oboustraný rozchod je skoro pohádkou,M.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat