Méně známé varovné signály nevěry

06.04.2023 | Vztahy

Že o sebe začnou pečovat a mobil si nosí i na záchod? Takhle okatí a lehkovážní ti nevěrní muži už dávno nejsou! Spíš bývají vynalézavější a nenápadnější. Poznáte, kdy udržují paralelní vztahy?

Pokud vám osud někdy do cesty přihrál nevěru ze strany partnera, pak pravděpodobně znáte ten hrozný, svírající pocit v žaludku, že něco není v pořádku. Signály, které nevěrník vysílá, obecně mohou být velké nebo malé, zřejmé či jemné. Ale vždy existují. A o těchto téměř až nenápadných možná nevíte!

Najednou je nedosažitelný

Otočka o 360 stupňů? Tak nějak. Pokud má váš partner práci, kvůli které je těžké ho oslovit v určitých hodinách dne, neznamená to, že podvádí. Ale v případě, že se k němu snažíte dostat, což dřív šlo, ale nyní je to stálý problém, věci se mění. Není žádným tajemstvím, že podvodníci potřebují soukromí, a proto jsou často nedostupní. Nechtějí totiž riskovat, že uslyšíte podezřelé hlasy nebo zvuky v pozadí.

Mění rozvrh bez dobrého vysvětlení

Většina lidí má předvídatelné plány, a i když se jejich rozvrh změní, obvykle za tím stojí důvod, který dává smysl. Někdo, kdo musí náhle „pracovat pozdě“ v době, jež přesahuje rozumné vysvětlení, může mít „máslo na hlavě“. To platí zejména tehdy, pokud protějšek nemá žádnou novou práci, nebyl povýšen a ani nepracuje na projektu, který by ho časově vyčerpával.

Jeho přátelé jsou neklidní

Podvodníci, jež si užívají své paralelní vztahy, bývají méně opatrní. Občas jim ujede nějaká ta informace, nebo se svojí milenkou pochlubí kamarádům. Buď jak bud, výsledkem je, že přátelé vašeho partnera pravděpodobně vědí, co se skutečně děje. Proto jsou trochu v křeči, jakmile se s vámi mají setkat.

Chce se víc milovat

Traduje se, že nevěrníci snižují frekvenci „domácího sexu“, protože ho mají jinde. Pravda to samozřejmě je, ale najdou se i tací, kteří mají černé svědomí a snaží se stávající partnerce „vykompenzovat“ všechna příkoří. Zahlazují tím stopy.

Nesouhlasí, co říká a co se skutečně děje

Lidé obvykle sdílejí intimní detaily svého dne a s partnerem si povídají o tom, co je tíží. Pokud se tomu váš protějšek vyhýbá, zpozorněte. To platí i tehdy, když zjistíte, že partner přes den nebyl tam, kde by měl být. Vaše podezření mohou být oprávněná.  

Jejich obranou je útok

Jelikož se vám nějaké věci nelíbí, ozvete se. Partner vyletí jako čert z krabičky a začne vám říkat, že nechápe, o co vám vlastně jde. Vždyť přece máte úplně všechno! Výčitkami na vaši osobu se opět snaží odvrátit pozornost – od sebe, jak jinak.

Co s tím?

Pokud si všimnete známek podvádění, nejprve se pokuste zklidnit, neboť emocionální reakce může konfrontaci s vaším partnerem ztížit. Následně najděte vhodnou chvíli a nabídněte mu šanci, aby vysvětlil, proč se ve vztahu necítíte pohodlně. V případě, že se začne bránit a kopat kolem sebe, je neupřímný.

Zdroje: www.prevention.com, www.glamour.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat