Komentáře k článku

Siraellen 08.05.2023

není to podmínka

Článek je pěkná blbost, z kterého je patrné ideovové zaměření autora jako neomarxisty, který je úplně mimo realitu, což dokládá jeho vyjádření :"Z analýzy vyplývá, že u žen působí pozitivně na počet partnerů za život především to, zda jsou fit a sportují." Všechny ženy v první řadě zajímají tzv. alfa samci, tedy bohatí, slavní, úspěšní, s bohatými konty, s bouráky. Sportovci pochopitelně také, ale až na šestém, sedmém místě .... 29.04.2023

Muži si vybírají ženy z celého spektra žen. Záleží hlavně na vizuálním projevu. U žen je to daleko komplikovanějí. Ti si totiž vybírají mužské partnery podle výše peněz a sociálního postavení, přičemž akcetují muže, kteří jsou na stejné úrovni, ovšem nejlépe na vyšší úrovni. Vědci to mají dávno popsané a označují to jako HYPERGANIE. A tak, ve všech společnostech, se vytváří skupina mužů označená jako "alfa samci" - umělci, muzikanti, herci, zbohatlíci, podnikatelé, manažeři na všech úrovních, sportovci, politici.... Ti plodí děti. Pak existuje skupina "beta a gama samců", které ženy používají jedině k finančnímu zabezpečení dětí, které si zplodily s alfa samci. A dost mužů z této skupiny nenajde žádnou ženu, většinou prožívají smutný život, naplněný pornografickou onanií. Naše společnost si říká, že je spravedlivá. Ve skutečnosti tvrdě diskriminuje nejméně dvě skupiny a to samoživitelky a skupinu mužů, kteří si nikdy nenajdou partnerku.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat