Ani láska vztah zachránit nemusí

Toho svého sice bezmezně milujete, ale ani to ještě nemusí znamenat, že spolu zůstanete. Když chybí důvěra a kompatibilita, ani láska stačit nemusí!

Když je člověk zamilovaný, žije v jakémsi euforickém stavu a má pocit, že láska překoná úplně všechno a ničeho se nezalekne. Jenže co když to tak není? Co když ani tento silný cit vztah neudrží nad vodou? Pokud se ve svazku dějí tyto věci, ztroskotání může přijít!

Kde není kompatibilita, jsou problémy

Šťastlivci, kteří mají se svým partnerem kompatibilní vztah, mívají vždycky o něco lepší pozici. Ona kompatibilita je vlastně sdílení stejných zájmů, ochota řešit rozdíly a konflikty a hlavně plánování společné budoucnosti, která je přijatelná pro obě strany. Jenže některé páry kompatibilní nejsou. Bývají to zejména takové, v nichž jeden partnerství věnuje veškeré úsilí a ten druhý se jen „veze“. Svůj protějšek sice milujete, ale nad jeho odlišnostmi skřípete zuby? Máte pocit, že vy dáváte všechno a on nic? To do budoucna nevěstí nic dobrého.

Bože, už konečně dospěj, zlato!

Trable mohou nastat i tehdy, když dva nejsou na stejně zralé lodi. Jde o typické úskalí svazku s větším věkovým rozdílem. Nezralá drahá polovička může mít jiné myšlenkové pochody, potřeby i zájmy, kvůli čemuž se vzájemná propast neustále prohlubuje. Ano, lidé se samozřejmě mění a vyvíjejí, ale ne každý chce na „dozrání“ toho druhého čekat – i když k němu chová velkou náklonnost.

Nevěřím ti, ale snad se to spraví

Váš muž vám lhal, a to dokonce několikrát. Anebo vás dokonce podváděl. Ale dočkal se odpuštění a další šance, proto teď všechno vypadá normálně. Je to ale upřímné? Ačkoli nevěra nutně nemusí znamenat rozchod, jen zřídka se podaří důvěru naplno obnovit. Jak moc tedy věříte vy? A hlavně v co? Že už se to podruhé nestane, nebo že se to jen nedozvíte? Ani tady toho láska příliš nezmůže, a vůbec ta zraněná, která utrpěla šrámy.

Zdroj: názor autora - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat