Věci, podle kterých vás lidé okamžitě odsoudí

20.07.2023 | Vztahy

Láska? A kde? I s tolika online seznamovacími aplikacemi je těžké najít spřízněnou duši. Navíc ani osobní schůzky nezaručují, že si s protějškem „sednete“.  Jaká hlavní kritéria byste on i vy měli splňovat? Na těchto třech věcech lidem nesmírně záleží!

Seznamování v současnosti připomíná divoký západ. Americká biologická antropoložka Helen Fisher říká, že se námluvy za posledních 10 let změnily více než za posledních 10 000 let. Naši předkové žili na farmě, chtě nechtě přistupovali na předem domluvené sňatky a opravdovou lásku považovali za dar i prokletí. Dnes se lidé seznamují přes internet a kolikrát mají přemrštěné požadavky. Také si během několika málo sekund od setkání s vámi okamžitě udělají úsudek, který nemusí být lichotivý. Co většina lidí hodnotí a podle čeho vás většinou odsoudí? Počítejte do tří.

Vaše zuby

Zuby hodně vypovídají o tom, jak jste staří – a poukazují i na váš zdravotní stav. Podle Helen Fisher dentální hygiena ve skutečnosti odráží psychologické rysy, osobnostní rysy a životní styl. Například, pokud kouříte, pijete příliš mnoho kávy nebo se abnormálně stresujete, je to na chrupu znát. Není nutné připomínat, že chybějící či zažloutlé zuby nejsou sexy.

Vaše gramatika

Měkké i tam, kde mělo být tvrdé, chybějící čárky v souvětí, úplná ignorace velkých písmen v názvech měst či obcí a podobně. Mnoho lidí považuje špatnou gramatiku na seznamovacím profilu nebo v textových zprávách za velký prohřešek a myslí si, že když neumíte mateřskou řeč, nemá cenu s vámi ztrácet čas. Patříte k nim?

Vaše sebevědomí

Sebevědomí člověka se pojí s jeho emoční stabilitou. Když se daná osoba necítí dobře, nemá žádnou pozitivní emocionální energii a nevysílá ty správné, přívětivé vibrace, což leckoho může odradit. Lidé s nízkým sebevědomím se podceňují, hrbí se, nepřijímají komplimenty, jsou chronicky nerozhodní a často se i zanedbávají. Ať zvedne ruku ten, komu se to na partnerovi líbí…

Zdroje: www.helenfisher.com, www.yourtango.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat