Nejlepší dárek pro muže?

06.05.2013 | Vztahy

Novinka James Bond 007 Ocean Royale! Navíc můžete získat jednu ze skvělých cena na www.vune007.cz. Zasoutěžte si o profesionální vlasové balíčky Wella nebo o sedm projížděk Aston Martinem! Také na vás čeká 20% sleva na nákup novinky Ocean Royale.

Která z vás by nechtěla mít doma svého Jamese Bonda – charismatického elegána a nebojácného ochránce? S novou vůní James Bond 007 Ocean Royale si můžete váš sen splnit! A nejen to.

Na www.vune007.cz si vyzkoušejte své znalosti v bondovském kvízu a vyhrajte profesionální vlasovou kosmetiku Wella v hodnotě 2 000 Kč nebo zkuste závodní okruh, kde můžete vyhrát pro sebe nebo svoji drahou polovičku jednu ze sedmi projížděk Aston Martinem – automobilu Jamese Bonda!

Navíc po úspěšném dokončení soutěží si vytiskněte 20% slevu na nákup novinky Ocean Royale u vybraných partnerů.

A kdo vám tyto skvělé ceny přináší? Zbrusu nová vůně Ocean Royale od Jamese Bonda. Tato svěží, dřevitá vůně je inspirována Karibikem, jeho slunnými plážemi a horkým pískem. Odráží v sobě ale také dobrodružnou povahu agenta 007. Vůni otevírají vodní tóny s limetkou, srdci dominuje kosatec a základ tvoří santalové dřevo a jamajská káva.

S touto vůní uděláte radost svému milému i sobě. Vždyť po neodolatelném gentlemanovi touží každá z nás.

Více o soutěžích a vůni na www.vune007.cz.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:10
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat