Pokud vás muž miluje, nikdy ho nebudete muset prosit o tyhle věci

21.09.2023 | Vztahy

Ve zdravém vztahu existují určité věci, které přicházejí přirozeně a nenuceně. Muž je tak dělá naprosto automaticky, protože k vám cítí náklonnost a úctu. Že s jedním takovým žijete, poznáte podle těchto indicií!

Je zamilovaný? Myslí to s vámi vážně? To hravě vysledujete z jeho chování. Jestli partner dělá tohle, máte doma pana Božského, na kterého se můžete spolehnout!

Věnuje vám čas a plnou pozornost

Když jste spolu, znuděně nesleduje mobil, nevolá si s kamarády a ani neplánuje, co bude dělat příští léto. Jelikož jste pro něj vším, je aktivní, zajímá se o váš pracovní den a nemá problém s navrhováním společných aktivit. Věnujte vám svůj čas a plnou pozornost.

Ochotně pomáhá

Vidí přeplněný odpadkový koš, tak ho vynese. Chápe, že padáte únavou, proto vyzvedne děti ze školy a udělá s nimi úkoly. Pokud mu nastavíte ztuhlý krk, automaticky popadne masážní olej a nahmatá bolavá místa. Prostě dokonalost sama!

Střídá se v komunikaci

Sobecký partner upřednostňuje pouze sebe. „Já jsem já, kdo je víc?“ Takový člověk převážně mluví o vlastních problémech a ty vaše ho nezajímají. Taky často skáče do řeči a ve skutečnosti vás ani nenechá domluvit, pokud máte chuť si s ním popovídat o tom, co vás trápí. Naproti tomu šťastně zamilovaný muž mluví a naslouchá zároveň – ve vzájemné symbióze. Cení si myšlenek své partnerky a chce udržovat silné spojení. Výhra v loterii? Dá se to tak nazvat!

Nezpochybňuje a nesoudí

Věřím vám, nemá potřebu si ověřovat, že to, co říkáte nebo děláte, je pravda. A ani by ho nenapadlo vás osočovat ze lži či z nevěry (třeba i té finanční). Jeho důvěra je důkazem lásky, jež je pevná a silná.

Ujišťuje dotykem

Máte strach, není vám dobře, v práci je toho nějak moc… Ne, nemusíte žádat o ujištění, že je tu partner pro vás. Chytí vás za ruku, obejme, vlípne polibek do vlasů, napustí vanu plnou pěny. Na problémy jste a budete dva! Není to krásné? Pokud i je tento prvek v partnerství přítomný, nedělejte si starosti. Po svém boku máte muže s velkým M. Oplácíte mu všechno, co pro vás dělá?

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat