Potřebná láska podle znamení zvěrokruhu

Chcete s partnerem úplně splynout – nebo potřebujete ve vztahu především hodně prostoru pro sebe? Prozradí to vaše znamení zvěrokruhu.

Beran: mocná láska

Berani jsou silné osobnosti a instinktivně si hledají partnery, kteří na nich oceňují přesně to, a věnují jim svou plnou pozornost. Ale také musí být sebevědomí a silní, aby Berani mohli čas od času soupeřit s rovnocenným partnerem.

Býk: láskyplná láska

Lidé narození v Býku milují být dobýváni a opravdu oceňují, když se k nim ostatní chovají opatrně a ohleduplně. K tomu musí být budoucí partner Býka trpělivý a ochotný zapojit se do hry vášně, kterou Býk tak miluje.

Blíženci: extrémní láska

Blíženci nesnesou monotónnost, zvláště v lásce. Těžko bude asi volit blízký vztah, ale spíše partnerství, které je spojené s větším vzrušením, zábavou a dobrodružstvím. Pokud se zamilujete do Blížence, neměli byste ho nikdy nudit.

Rak: čistá láska

Na rozdíl od Blíženců raci touží po vztahu dvou osob. Chtějí milovat a být milováni, to je drží naživu. Partner to musí nejen přijmout, ale také s tím aktivně „žít“.

Lev: dramatická láska

Lev je hrdý vůdce, a to i v lásce. To platí zejména pro ženu Lva, která ke svým partnerům ráda chová jako královna. S příliš měkkými nebo zženštělými muži se však pyšná Lví královna nebaví. Partner jí musí nabídnout alespoň stejnou sílu, kterou nabízí ona jemu.

Panna: čistá láska

Panna je jasná a strukturovaná osoba. Emocionálně chce lásku, která nevyžaduje velké činy ani slova. Pannám k pocitu lásky stačí dobrý rozhovor nebo hluboký polibek.

Váhy: harmonická láska

Váhy hledají stabilitu i v lásce. Partner je proto musí především udržovat v rovnováze. Váhy potřebují hodně kontaktu, pozornosti a harmonie.

Štír: vášnivá láska

Štírova láska je čistý oheň, kdo ji zažil, nikdy na ni nezapomene. Protože žádné jiné znamení zvěrokruhu není tak vášnivé a obětuje se ve vztahu tolik jako Štír.

Střelec: volná láska

Střelci se narodili k létání. Partner je nesmí táhnout zpět na zem, ale musí jim naopak dodat hodně energie, aby mohli vzlétnout co nejvýše.

Kozoroh: ochranná láska

V hloubi duše Kozoroh touží po silném rameni, ochránci, který bude vždy po jeho boku. Jen tak se Kozoroh bude cítit bezpečně – a pak už se nepustí.

Vodnář: sebeláska

Individualismus je pro Vodnáře nejdůležitější. Nenechá se ve vztahu ohýbat, ale potřebuje někoho, kdo ho miluje takového, jaký je. Aby mohl mít rád i sám sebe.

Ryby: vysněná láska

Ryby se rády ztrácejí ve svých snech – a jaké je lepší téma než láska? Ryba potřebuje snílka, spolupachatele, který ji ale také jemně čas od času vrátí do reality.

Zdroj: www.zodiacsign.com/compatibility/






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat