Tchyně jako jeden z důvodů partnerských lží

Lhát se sice nemá, ale je to běžná praxe. Mlží se nejen kvůli penězům, ale i tchyni! A když s tím člověk začne hned na začátku vztahu, táhne se to s ním až do konce.

Že poctivost je nejlepší politika? Toť otázka. Vážně svému partnerovi vždycky říkáte úplnou pravdu, a to bez jakýchkoli úhybných manévrů? Možná vám to taky občas „ujede“. Že by z těchto důvodů? Jsou to ty nejběžnější!

Když ptáčka lapají, hezky mu zpívají

Ať hodí kamenem ten, kdo v té největší zamilovanosti a v počátcích vztahu nechtěl na drahou polovičku co nejvíce zapůsobit. Tvářili jste se, že milujete kempování, zbožňujete olivy a čirou „náhodou“ posloucháte stejnou kapelu jako váš vyvolený? Pak teď jen sklízíte to, co jste si zaseli. Kupí se vám doma plechovky darovaných oliv, se vším sebezapřením jezdíte pod stan a k narozeninám dostáváte lístky na koncert, jehož hlavního protagonistu nemůžete vystát. Vaše utrpení může skončit, jen musíte přiznat barvu. Máte na to odvahu, nebo rozjetý vlak už nelze zastavit?

O peníze jde až v první řadě

Tak byl ten svetr trochu dražší, no a? Proč toho svého zatěžovat tím, že stál přes dva tisíce. A vážně by něčemu prospělo, kdyby věděl, že je tenhle kousek už druhý v pořadí? Peníze jako takové jsou častým důvodem nejen lží, ale i hádek a ve finále také rozchodů.

Méně řešení, více klidu

„Miláčku, moje maminka přijde v neděli na oběd, nevadí ti to?“ Co se na tohle dá asi tak říct. Máte riskovat a připomenout partnerovi, že se po vás tchyně sveze při každé možné příležitosti? Že její kritické připomínky a rádoby vtipné narážky na to, že bývalá přítelkyně vašeho drahého všechno dělala jinak a lépe, opravdu nejsou k smíchu? Pokud se chcete vyhnout kázání na téma vaší přehnané zaujatosti, pravděpodobně se zmůžete jen na dotaz, co máte uvařit. Ne snad, že by to té harpyji chutnalo, i kdyby vám v kuchyni pomáhal sám velký kuchař Gordon Ramsy, kterému by po telefonu radil Jamie Oliver.

Zdroje: www.scmp.com/lifestyle/family-relationships/article/3209746/9-reasons-we-lie-our-relationships-not-wanting-be-mean-hiding-spending-habits-how-communicate-better, názor autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat