Tohle se stane, když z partnera vymámíte počet předchozích milenek

21.11.2023 | Vztahy

Je to pořád dokola. Někoho potkáte, skončíte spolu v posteli, pak se začnete zajímat, jaké má nový partner předchozí sexuální zkušenosti. A co konkrétní počet těch, se kterými si užil? Nechtějte nic vědět, může to mít tyhle důsledky!

Pravda je to odvěká, počet dělá člověka. Kolik bývalých milenců je tak akorát? Podle seznamky IllicitEncounters (1) většina lidí za optimální číslo považuje třináctku, ale je jasné, že jednomu to přijde moc, druhému zase málo. Zvídavost v těchto otázkách je však přirozená, zvlášť jeden až čtyři měsíce od začátku vztahu. Pokud někomu řeknete, že nemáte sexuální historii, působíte tak trochu jako amatér, v opačném případě se chtě nechtě stavíte do role prostopášného dravce. A ono je někdy vůbec nejlepší, pokud se o počtu předchozích milenců mlčí. Z jakých důvodů?

Pravda vás stejně neuklidní

Nikdo si nečeká čárky, s kolika lidmi spal. A pokud přece jen, ryzí pravdu vám neřekne, byť ji z něj „vymámíte“. Partnerova odpověď, že před vámi byly jen dvě partnerky, vás sice dočasně uklidní, ale co když jeho sexuální um rozhodně neodpovídá tomu, co v posteli předvádí? Je milenec tak skvělý, že vás přivádí k jednomu orgasmu za druhým, přitom se považuje za cudného a tichého chlapce? Trochu divné, řeknete si. Může lhát. A když lže v tomhle, bude mlžit i v dalších věcech. Tomu se říká nejistota a podezřívavost. (A propos, 18 procent mužů svá čísla zvyšuje, zatímco 18 procent žen je naopak snižuje.)

Můžete začít žárlit

Ty jo, on jich měl 20. A nějaké své ex má dokonce v přátelích na sociálních sítích. Má to všechno vyjasněné a ukončené? I takovým domněnkám se neubráníte. Proto předem zvažte, zda odpověď na to, kolik jednotek nebo desítek sexuálních partnerů, považujete za nesmírně důležitou. Koneckonců, čísla neodhalují to, jak moc je váš současný svazek kvalitní.

Zvýší to emoční napětí mezi vámi

Jednou jsi dole, podruhé nahoře. Každý vztah prochází různými fázemi a hádky se nevyhýbají nikomu. Mohou se týkat společných plánů, financí, ale také intimity. Jenže vědomí, že znáte počet předchozích sexuálních partnerů svého protějšku svádí k netaktní hře. „Co ty o tom víš? Ženy jsou pro tebe španělská vesnice. Vždyť jsi v posteli měl jen dvě, tak se nevytahuj, buď tak laskav!“ Že podobné věty partnera mohou ranit, je pochopitelně jasné. Na čísle prostě nezáleží, nerozhoduje o tom, jestli s milencem prožíváte ten nejbouřlivější sexuální život, tak ať si ho klidně nechá pro sebe.

Zdroje: (1) www.illicitencounterspress.wordpress.com/2021/01/28/the-ideal-number-of-sexual-partners-has-been-revealed-and-13-is-the-magic-number, názor autora - zbytek článku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Pelmeně

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat