Chování ukazující na špatného člověka

Má o vás opravdu zájem, nebo jste pro něj jen zábava? Pomocí těchto bodů poznáte, zda to s vámi myslí vážně.

Často se ptáte samy sebe, jaký typ muže je pro vás ten pravý? Většinou to vaše okolí pozná rychleji než vy sama. Přes růžové brýle se mnoho věcí jeví hezčích nebo méně špatných, než ve skutečnosti jsou. V důsledku toho se někteří lidé ocitnou ve vztahu, který si to jméno v podstatě vůbec nezaslouží. Ale jak poznáte, že je ten vedle vás špatná osoba, nebo dokonce neschopná vztahu? Nasbírali jsme sedm základních indicií.

Příliš se k vám neváže

Každý, kdo je skutečně zamilovaný do jiné osoby, má velký zájem sdílet své štěstí s ostatními lidmi. To jsou většinou ti, kteří pro něj hodně znamenají jako první, tedy jeho rodiče, nebo dokonce jeho nejlepší přátelé. Pokud vás s těmito lidmi nechce seznámit ani po dlouhé době spolu, máte důvod k podezření.

Ignoruje vás online

Nová láska je většinou něco, na co jsou muži hrdí a co rádi dávají najevo. Pokud váš partner patří k lidem, kteří se nestarají o sociální sítě, může to být v pořádku. Ale pokud je celý den aktivní online, ale nenajdete na jeho profilu ani zmínku o vás nebo společnou fotku, jeho chování by vám mělo dát nápovědu.

Není k vám otevřený

Jeho smartphone pípne a hlásí, že byla přijata textová zpráva, a on okamžitě zpanikaří, protože se bojí, že byste si mohla zprávu přečíst? Kromě toho, že jeho mobil není vaše věc a neměla byste v něm šmírovat, je jeho chování zvláštní. Zaprvé proto, že se mu zdá, že dostává zprávy, které byste neměla vidět, a zadruhé proto, že si myslí, že ho budete za jeho zády špehovat.

Nemá zájem s vámi mluvit

Možná je sex s ním absolutně božský, ale tím to také končí. Pokud spolu vycházíte jen v posteli, ale nemáte si co říct – buď proto, že prostě nemůžete najít společnou řeč, nebo proto, že nemá zájem s vámi mluvit – měli byste se zeptat sami sebe, zda vás opravdu chce.

Nemyslí si, že jste důležitá

Bez ohledu na to, co plánuje, nikdy nejste v jeho plánech na prvních místech. O víkendu chce jít s kluky na fotbal, pak jít do kina a pak tančit. V jeho plánech pro vás v podstatě není místo. Buď si toho ani nevšiml, nebo ještě hůř – je mu to jedno. 

Nepodporuje vás

K dobrému partnerství patří i vzájemná podpora, když se objeví problémy, nebo dokonce velké úkoly. Pokud musíte bojovat sama ve všech situacích navzdory tomu, že jste ve vztahu, je rozumné se zeptat, zda tam venku není někdo jiný, kdo k vám bude loajálnější.

Rozpláče vás

Možná to nedělá schválně a možná to myslel všechno jinak, ale buďme realisté: Je úplně jedno, proč pořád brečíte. Dokud je důvodem on, je něco zásadně špatně. Nikdo si nezaslouží trpět kvůli jinému člověku. Pokud se pravidelně přistihnete, že pláčete, je to špatný člověk. Bez výjimky.

Zdroj: názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat