Varovné signály při randění nad 40

Občas to tak život zamotá, že na „stará kolena“ začnete znovu randit. I když jsme ve věku, kdy víme, co chceme a co ne, na následující varovné signály byste měli být zvlášť opatrní.

Uprostřed života a přece na začátku. Najít novou lásku je výzva v každém věku. Seznamování může být velmi vzrušující fáze, zvláště když je vám více než 40 let. Jste ve věku, kdy se znáte nejlépe a víte, co se vám líbí a co ne. Vaše vlastní potřeby, přesvědčení a touhy jsou na prvním místě. Díky tomu jsou zkušenosti ze seznamování mnohem pozitivnější, protože si můžete vybrat a filtrovat předem. Nicméně i ve 40 letech existují varovné signály, které byste nikdy neměli ignorovat.

Trvající potíže z předchozího vztahu

Ať už jde o právní bitvu o svěření dítěte do péče nebo probíhající rozvodová jednání, lidé, kteří stále řeší problémy z předchozího vztahu, nejsou emočně ještě plně k dispozici. Jsou zaneprázdněni tolika jinými věcmi, že se novému člověku nemohou stoprocentně zavázat. To z nich nedělá špatné lidi a není to ani kritika. Je to jen varování a doporučení s novým vztahem raději ještě počkat. Někdo, kdo nedokončil vztah, není schopen vstoupit do nového vztahu.

Dětská přání mají vždy přednost před vlastními potřebami

Nejprve bychom rádi ujasnili: Potřeby vašich dětí by měly být vždy na prvním místě! O tom žádná. Podstatou jsou ale jejich žárlivá přání. Některé děti nemají rády, když se jejich rodiče začnou scházet nebo jim představí nové partnery. To je pochopitelné, ale nemělo by to omezovat vaše vlastní potřeby. Samozřejmě chcete najít někoho, kdo se o vaše děti dobře postará. O tom, jak má ale váš partner vypadat, by neměly rozhodovat děti.

Nemá rád/a děti

Samozřejmě, pokud máte děti, je stejně důležité, aby váš nový partner nebo partnerka měl/a děti rád/a a bylo jim s nimi dobře. Samozřejmě je v pořádku, když někdo děti nemá a ani v budoucnu mít nechce. Přesto by měla existovat úcta a respekt k rodině. Pokud má někdo děti a opakovaně zdůrazňuje, že nemá děti rád – je to jasný varovný signál.

Mluví špatně o bývalých vztazích

Pokud chodíte s někým, kdo nedokáže přestat pomlouvat svého bývalého partnera, je pravděpodobné, že ještě není s minulostí smířený. Emočně zdravý člověk by měl být dostatečně zralý, aby pochopil, že některé vztahy prostě nefungují, a vztah rozumně ukončit.

Okamžitě žádá o finanční pomoc

Bohužel existuje mnoho podvodníků, kteří využívají seznamovací platformy nebo obecné seznamky k získání peněz. Hlavní pravidlo tedy zní: dejte si pozor na každého, kdo vás žádá o peníze. Nikdy nedávejte peníze někomu, koho dobře neznáte, nebo jste se nikdy osobně nesetkali.

Zdroj: názory autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat