Nejoblíbenější komplimenty mužů

I když je to těžké uvěřit, i muži ocení komplimenty. Vždy však záleží na správné volbě slov. Prozradíme vám, které komplimenty byste měli svému milovanému říkat častěji.

Že dávat komplimenty je mužská práce? To přece není pravda. Dokonce i údajně silnější pohlaví je tu a tam šťastné, když získá pocit, že ho milujeme, respektujeme a ceníme si ho. Následující komplimenty jsou velmi snadné na použití, přesto mají velký výsledek.

"Jsem na tebe hrdá."

Ať už v práci nebo ve sportu, sebevědomí mužů se zvyšuje, když se přibližují k cílům, které si sami stanovili. Pokud ještě dostanou podporu svého partnera, cítí se bráni vážně a oceňováni.

"Opravdu vidím změnu."

Muži jsou ambiciózní, zvláště pokud jde o jejich těla. Proto tolik touží po vyrýsovaném břichu, velkých bicepsech – a jsou proto ochotni změnit svůj jídelníček a chodit každý den do posilovny. A samozřejmě chtějí, abychom si toho všimly. Řekněte svému milovanému, že vidíte změnu (i když je malá). To posílí jeho sebevědomí a zvýší motivaci.

"Můžeš mi říct cokoli."

Není žádným tajemstvím, že muži nejsou v komunikaci nejlepší. Některé věci se jim prostě nezdají dost důležité, ale někdy se mohou jen bát reakce nebo se stydět projevit city. Dejte mu najevo, že k vám může být vždy otevřený a že se nemusí za nic stydět. A hlavně neragujte přehnaně, když se vám otevře.

"Věřím ti."

V dnešní době, ve které se už nikdo nechce příliš vázat, se snažíme chránit a nikomu už stoprocentně nevěřit. Váš partner si ale všimne, když mu nevěříte. To může zvýšit jeho nejistotu a s větší pravděpodobností se stáhne. Dejte mu proto najevo, že mu důvěřujete. To posílí váš vztah a přináší nový pocit bezpečí.

"Stojím za tebou."

Změna zaměstnání, těžký úkol nebo jiná životní změna: S vědomím, že jim partnerka stojí za zády a že se na ni mohou plně spolehnout, muži vědí, že ani v případě neúspěchu nejsou sami.

"Vážím si tě."

Muži chtějí cítit respekt – od přátel, kolegů i rodiny. Obzvláště důležitý je pro ně respekt od milované partnerky – se všemi jeho zvláštnostmi, slabostmi a preferencemi.

"Děkuji."

Malé slovo s velkým významem. Nezáleží na tom, zda vás váš milovaný zavezl k vaší nejlepší kamarádce, nakoupil nebo uvařil ráno kávu. Podekujte mu. To ukazuje, že si také všímáte a oceňujete tyto každodenní věci.

"Chci tě."

Jsou to muži, kteří často přebírají iniciativu, pokud jde o dosažení fyzické intimity. Ale jsou i chvíle, kdy nechtějí nic jiného, ​​než abyste udělali první krok vy. Dáte mu tím najevo, že vás přitahuje a že s ním nespíte jen proto, že chce on.

"Cítím se s tebou dobře."

Muži jsou šťastní, když vědí, že i jejich milovaná je šťastná. Jsou ochotni naslouchat, učit se a měnit, aby se jejich partnerka cítila dobře. Vědomí, že se v její blízkosti cítíte dobře, mu ukazuje, že to dělá správně.

"Děláš mi radost."

Každý muž, který je ve vztahu, chce své partnerce udělat radost. Dejte mu vědět, že vám ji skutečně dělá.

Zdroj: názory autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:00
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:56
218 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat