Tajemství, která by se neměla říkat ani nejlepšímu příteli

18.12.2023 | Vztahy

Přátelství je jedním z největších životních darů. Ale i když jsou kamarád skvělí, chápaví a ochotní, neměli byste se jim svěřovat se vším, co se vám honí hlavou. Která tajemství je lepší tutlat a jaké informace mohou vztah mezi přáteli narušit?

Jako v hrobě, vážně! Existuje několik věcí, o které byste se nikdy neměli dělit ani se svým nejlepším přítelem, bez ohledu na to, jak moc jste si blízcí.

Vaše koupelnové návyky a kalamity

Ne, skutečně nikdo nechce slyšet detailní podrobnosti o pohybech vašich střev, dvouhodinovém zvracení po flámu, uvízlém menstruačním tamponu, zálibě ve šťourání v nose nebo krvavých projevech infekce močových cest. Tyto intimnosti si nechte jen pro sebe, prosím, jinak si o vás ostatní zkazí mínění.

Váš sexuální život

I když máte chuť svěřit se, že postel sdílíte s někým, kdo to v ní umí, je výhodnější, když se i v této oblasti budete držet zpátky. Sdílejte pouze některé obecné informace, ale nezacházejte příliš daleko. Vůči vašemu partnerovi, který si třeba pusu na špacír nepouští, je to nefér. Co je v ložnici, by tam taky mělo zůstat.

Chlípné myšlenky na sex s ex

Toto je další recept na katastrofu. Nikdy nevíte, jestli se kamarád nebo kamarádka neopije na večírku a nenaservíruje vašemu partnerovi krutou pravdu – stále myslíte na svého bývalého a co víc, fantazírujete o něm přímo při milování. Bum, pro všechny zúčastněné nepříjemné překvapení!

Vaše negativní názory na další přátele

Pokud řeknete svému příteli, že se vám nelíbí jeden z jeho dalších přátel, který je hloupý, trapný a na váš vkus se špatně a levně obléká, pravděpodobně se urazí. A i když s vámi nesouhlasí, bude trvat dlouho, než si takové dusno sedne.

Smělé i nesmělé cíle

Většina lidí v životě chce něčeho dosáhnout, což je v pořádku. Nejlepší je na svých cílech pracovat a aspoň dočasně je s nikým nesdílet, protože pokud polevíte, ostatní vás začnou vyslýchat, což vytváří zbytečný tlak. „Tak co, kdy povýšíš? Netrvá to už nějak moc dlouho?“

Váš bankovní účet a zůstatek

Pokud nic jiného, pro vlastní bezpečnost, zadržujte informace o tom, kolik peněz máte, že jste vyhráli v loterii a babička vám odkázala zámek na Loiře. Závist nepatří mezi kladné lidské vlastnosti a může napáchat hodně škody, a to i mezi kamarády, kteří do určité doby, než se jeden z nich stal boháčem, dýchali jeden pro druhého. Tečka.

Zdroje: názor autora - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat