Signály prozrazující, že už ho nepřitahujete

01.01.2024 | Vztahy

Tak nikdo si nechce připustit, že po nejdokonalejším svatebním dni, sedmi dlouhých letech šťastného manželství, jednom báječném dítěti a čtyřech dovolených u moře bude řešit vyčpělost vztahu. Poznáte, že pro svého partnera už nejste atraktivní? Pozor na tyhle signály!

Závazek na celý život nemůže být založen čistě na lásce nebo fyzické přitažlivosti. I když se to v prvních měsících, nebo dokonce letech manželství může zdát dost, fungující partnerství vyžaduje mnohem více práce. A v tom možná s manželem zaostáváte. Skutečně ho ještě přitahujete? Tyhle známky naznačují opak!

Partner pořád visí na telefonu

Málokdy vzhlédne od telefonu, aby se na vás podíval, když si obléknete ten sexy noční hábit v naději, že upoutáte jeho pozornost. Nebo často tráví páteční večery mimo domov a nechává vás s dětmi. Pokud vám to připadá jako každodenní rutina, obavy jsou na místě. Je možné, že jeho láska už není skutečná.

Partner jen zřídka zahajuje sex

Kdysi jste mívali sex častěji. Pamatujete si, že jste to v prvním roce manželství dělali všude od kuchyňské linky přes sprchu až po balkon? Nyní se zamyslete nad tím, jak je to dávno. Manžel evidentně ztrácí zájem a už je to dlouho, co za vámi přišel – jako první.

Vaše konverzace jsou nudnější než kdy jindy

Dřív toho protějšek tolik napovídal. Ale kdeže loňské sněhy jsou! Momentálně máte štěstí, když z něj vymámíte odpověď na otázku, co bylo v práci. Jídelní stůl ztichl, tedy kromě zvuku příborů. Po večeři se přesouváte na gauč a sledujete televizi. Nuda!

Postrádáte romantická gesta

To, že vám partner dal svou kreditní kartu s tím, ať si něco koupíte, se za romantické gesto vůbec nepočítá. Je to od něj milé, ale jestli předtím chystal snídani do postele, nosil vám květiny, na nočním stolku nechával ležet romantické vzkazy a líbal vaše ústa (nikoli čelo), může to být jeden z příznaků, že se manžel vzdaluje.

Zdá se, že stále nemá čas

Je zaneprázdněný, prochází něčím drsným na osobní úrovni, nebo dokonce trpí depresemi. Možná, že jeho odtažitost s vámi nemá vůbec nic společného. Na druhou stranu, pokud si všimnete, že partnerův život kromě vás vzkvétá a ve svých příbězích na Instagramu se zdá být opravdu šťastný, když hraje golf s kamarády, problém je ve skutečnosti ve vašem vztahu.

Stornuje ve dvou termínech

Dřív byl nadšený z toho, že jste zašli na skleničku do baru. Vůbec mu nedělalo problém odejít dřív z práce či přesunout své vlastní plány. Právě tyto činnosti vás spojovaly. Najednou se termíny nejen odsouvají, ale i ruší. Ano, i zanedbávání skupinových aktivit, jako jsou tyto, nevěstí nic dobrého.

Zdroje: názor autora






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat