S těmito typy mužů nebudete nikdy spokojeni

Hledáte aktuálně nového životního partnera? Pak neztrácejte čas s následujícími typy mužů. Bez ohledu na to, jak hezky muž vypadá, některé je lepší nechat ležet.

Možná se také často ptáte sami sebe, jaký typ muže je pro vás ten pravý? Zvlášť pokud za sebou máte ošklivý rozchod. Hledání vhodného partnera může být docela stresující. Pokud na vás nenarazí jen tak v supermarketu nebo v kanceláři, musíte nejprve najít nějakého kandidáta, kterého budete moci otestovat. Ale i když je výběr velký, oddělit zrno od plev a pak zjistit, zda je to pravá láska, je poměrně nesnadný úkol. Neměla byste proto zbytečně ztrácet čas s těmito typy mužů:

Zraněný a ublížený

Tento typ muže v minulosti trpěl špatnými věcmi. To jistě není nic špatného, proč od něj ale dát ruce pryč je fakt, že to ještě nepřekonal. Takže vám nikdy nebude opravdu věřit. Je na pokraji hořkosti. Dostat ho odtamtud je nejen téměř nemožné, ale co je důležitější, není to vaše práce. S tímto typem muže rozhodně nenavážet šťastný vztah. Jeho typická věta zní: "Vy ženy jste všechny stejné."

Velké dítě

Tento typ je obzvláště stresující, protože soustavně odmítá převzít odpovědnost za své činy a svůj život. Pokud se zapletete s tímto typem mužů, zabijete dvě mouchy jednou ranou: získáte muže a dítě v jedné osobě. Ale opravdu je to to, co chcete? Musíte po něm uklízet, hlídat jeho schůzky a povzbuzovat ho k důležitým věcem. V prvních dnech se to může zdát jako roztomilý bonus, ale z dlouhodobého hlediska je to skutečný zabiják vztahů.
Typická věta: "Připomeneš mi zítřejší návštěvu lékaře?"

Neochotný se vázat

V profesním životě se mu daří, vybudoval si dobrou životní úroveň a ví, co chce. Problém: To nemusíte být nutně vy. Být oddán ženě na delší dobu je mu nepříjemné, proto se „závazkům“ vůči ženě co nejvíce vyhýbá. Slovo „manželství“ v jeho slovníku neexistuje a není schopen mít skutečný vztah. Tento typ mužů se až přehnaně zajímá o ženy – ale jen na kratší dobrodružství nebo přátelství s výhodami.
Poznáte ho podle typické věty: "Zavolám ti."

Miláček

Tento muž touží po jediném – aby ho ostatní, a zejména ženy, obdivovali. Miluje sám sebe víc, než by kdy mohl milovat nějakou ženu, a proto hledá někoho, kdo je ochoten poskytnout mu každodenní potvrzení, které potřebuje pro své ego. K tomu jsou ochotny zpravidla jen ženy, které mají velmi nízké sebevědomí a nechají se jím manipulovat. 
Typická věta tohoto muže v podstatě začíná stále stejně – slovem „já“.

Herec

U tohoto muže je obzvláště vysoké riziko, že ztratíte srdce. Je okouzlující, dobře mluví, je pozorný a skutečný profík v rozdávání komplimentů... dokud s ním neskončíte v posteli. Pak se ukáže druhá strana tohoto podvodníka. Náhle je nespolehlivý, už vás nekontaktuje a zcela bez obalu vám dává najevo, že jeho zájem o vás je nyní velmi mnohem menší. Bohužel už vám ale stihl ukrást srdce.
Typická věta: "Prostě teď nechci vztah."

Vykořisťovatel

Tento typ mužů vám neukradne jen srdce, ale také peníze. Nejraději oslovuje ženy, které jsou na tom finančně dobře a v ideálním případě důvěřivé nebo velmi osamělé. Pokud jde o jeho šarm a námluvy, není v žádném případě horší než typ herec. U většiny žen tak poměrně rychle dosáhne úspěchu. Jakmile se do něj zamilujete, požádá vás o finanční prostředky – vždy s příslibem, že peníze brzy vrátí. Ale to se samozřejmě nikdy nestane.
Typické pro něj je: "Jestli mě miluješ, pomůžeš mi."

Prášil

S tímto typem muže si snadno představíte vše: děti, svatbu, dlouhé cesty. Problém je však v tom, že stejně snadno, jako dělá velké plány, si najde výmluvy, proč není ten správný čas. I když chcete věřit opaku, tento muž nikdy nevloží své peníze tam, kde má ústa.
Až uslyšíte "Já to chci taky, ale počkáme.", měla byste rozhodně zpozornět.

Zdroj: názory autora - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat