Komentáře k článku

nusl 01.02.2024

zena od 45 do 55 ma hormonalni zmeny Kdyz zil Dr Plzak je vlastne omlouvam rikal, ze v tomto veku zeny vstupuji do druhe puberty. Znam vice pripadu kdy zena odesla od muze. Mohu jenom konstatovat , ze si nikdy nepolepsila, ale sla do horsiho.

nusl 01.02.2024

samy kecy

Martin 01.02.2024

Tvl. kde jsou ty ženy, které pořád doma něco dělají? Nepoznal jsem. A holek bylo. Možná tak 5 minut něco dělat a pak o tom týden mluvit. Ale ta mluvící fáze by se do toho počítat neměla ne? To bude nějaký mýtus. Já se zase odmiluju, když se po mě chce, abych všechno pořád platil. To 2 hodiny "fiktivních" domácích prací týdně stejně nevykompenzují.

Kecal 01.02.2024

Kecy v kleci. Když je chlap dělá domácí práce víc než ženská, tak je to ještě horší. Ženská si chodí po barech a chlap ještě dělá chůvu a montéra. Ověřeno z desítek případů.

Kris. Kecal 01.02.2024

Možná to máte ověřeno jen z vaší sociální bubliny šovinistických primitivů. Pokud muž partnerku plně finančně podporuje, dává smysl, aby práci v domácnosti obstarala žena. Pokud pracují oba, není důvod, proč by si nemohli domácí práce nebo péči o děti rozdělit. Nikdo navíc nemluví o tom, že by měl muž dělat domácí práce víc než žena, tak nebuďte vztahovačný. V textu se píše o POMOCI. Naučte se číst, když už máte neodbytnou touhu přispět svým názorem.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat