Toho pravého poznáte na první dobrou

Nejste si úplně jisté, zda je váš partner pro vás opravdu ten pravý? Pak byste měly zpozornět, protože toho pravého lze poznat.

Jednu věc je důležité zmínit předem: Muž bez chyb je stejně reálný jako jednorožec. A upřímně, kdo chce supermana, když a) samy nejsme dokonalé a b) bychom mnohem raději měly po boku chlapa s drsnými hranami než poslušného psa?

Otázka je ale legitimní: Je muž, se kterým právě sdílíte svůj život – nebo s nímž to možná plánujete – skutečně „ten pravý“? Řekněme to takto: Měl by být dokonalý pro vás. To však může znamenat, že mu chybí určité vlastnosti ideálního muže, ale že to jsou věci, které pro vás nejsou až tak důležité. Je ale samozřejmé, že je to slušný chlap, čestný a společenský.

Probouzí se ve stejnou dobu jako vy

"Dobré ráno miláčku!" Jakmile ráno otevřete oči, probudí se také? Jasné znamení, že vaše srdce souzní a že jste souzeni jeden pro druhého.

Milujete každou skladbu na jeho playlistu

Je jedno, zda Coldplay, Beyoncé nebo nejnovější hity z hitparád: Sestaví playlist a vy můžete poslouchat všechny písničky bez výjimky od rána do večera? Přímý zásah! Nejen s písněmi. Ten chlap má skutečný potenciál Pana Božského.

Myslí si, že ve vašem oblíbeném oblečení vypadáte skvěle

Vždy bychom měly nosit oblečení, ve kterém se cítíme nejpohodlněji. Ale někdy se snažíme vypadat obzvlášť hezky a předstíráme, že to nosíme pořád. Máme pro vás dobrou zprávu: Pokud je to ten správný člověk, tohle nepotřebujete. Protože ho zaručeně vždy okouzlíte v oblečení, které nosíte nejraději. Bez ohledu na to, zda jsou to džíny, sukně nebo rozpuštěné vlasy.

Vždy vám něco přinese

Jde do obchodu a ptá se, co chcete, aby vám přinesl? A i když nic nechcete, přinese vám vaši oblíbenou čokoládu, oblíbené víno nebo kousek dortu z pekárny. Skvělý kluk!

Drží váš obličej v dlaních

Bere váš obličej do dlaní nebo vaši tvář rukama alespoň jemně pohladí, když vás líbá? Už jen při pomyšlení na to nám naskakuje husí kůže. To je určitě ten pravý!

Váží si vašeho názoru

Jste nadšená z knihy nebo televizního seriálu a myslíte si, že by se to mohlo líbit i vašemu partnerovi? Pokud je váš partner ten pravý, alespoň to zkusí. Jednoduše proto, že si váží vašeho názoru a chce s vámi zůstat naladěný na stejné vlně.

Je naladěný stejně jako vy

Běhá stejným tempem jako vy, zatouží po kávě ve stejný okamžik? Zdá se, že vaše vnitřní hodiny mají stejný rytmus. Tento muž je pro vás ideální!

Zdroj: názory autora - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat