Buďte ta pravá na celý život

Jste spolu už věky, má vás ráda a máte nejlepší sex vašeho života a ano, bude si vás navždy pamatovat. A přesto vám nepoloží otázku všech otázek.

Není se čemu divit, protože dobrý vzhled a dobrý sex nejsou pro muže při výběru dokonalé partnerky do manželství až tak důležité. Vlastně to nemá téměř žádnou váhu. Jaká kritéria ale určují, zda muž vnímá ženu jako potenciální manželku?

Dělá z něj lepšího člověka

Jasné znamení, že ji vidí jako svou budoucí manželku: od té doby, co ji poznal, je najednou mnohem spořádanější a starostlivější. Pravidelně kontroluje, zda má v autě dostatek benzínu a oleje, a trápí se, když neví, zda se dostala v pořádku domů. Dříve se nezajímal o nic jiného než o sebe. Dělá z něj lepšího člověka – a dokonce si toho sám všimne. I když to není jisté znamení, že vás brzy požádá o ruku, vypadá to zatraceně dobře...

Miluje sama sebe

Důležitým předpokladem pro to, aby pro něj mohla být potenciální manželkou, je samozřejmě to, že ji miluje a ona jeho. Ale: Měla by mít ráda i sama sebe. To jednoduše znamená, že pokud vám lichotí a záleží mu na vás, měli byste si také myslet, že za to stojíte a dokážete komplimenty přijmout. Nemiluje vás za to, co děláte, ale jen za to, kým jste. Tomu se říká bezpodmínečná láska.

Navíc žádný muž (a buďme upřímní ani žádná žena!) nechce mít pocit, že je za štěstí své partnerky zodpovědný pouze on. To není dobrý základ pro dlouhodobý vztah, který může skončit manželstvím. 

Dává mu pocit, že je potřeba

Nechte ho donést přepravky s pitím nebo zvednout pohovku. Je jasné, že to zvládnete sami. Ale muži prostě chtějí své milované chránit a pečovat o ně, se správnou osobou, u které se cítí být na správném místě a potřební.

Řečeno na rovinu, muži si berou ženy, o kterých si myslí, že jim zlepší život.

Zdroj: názory autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může být plný intenzivních emocí a hlubokého uvědomění. Pokud jste ve vztahu, možná budete cítit potřebu vyjádřit své pocity a touhy otevřeně. Nebojte se sdílet své myšlenky a snažte se pochopit i pohled svého partnera. To může po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
67 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat