6 varovných ženských odpovědí. Pánové, poznáte je?!

To, že muži a ženy zkrátka přemýšlejí jinak, poznávají pánové skoro denně. Mnohdy ani nevědí jak. Tak například zatímco u muže znamená mlčení, že se nic neděje, u ženy je bývá známkou hrozícího průšvihu.

Ovšem občas konflikt hrozí, když ženy mluví. Především pokud použijí některou z následujících frází a muž nezareaguje tak, jak by si představovala...

1. „Fajn.“

Fajn je docela nevinné slovo, nemyslíte? Ovšem pokud jej žena použije například na konci hádky, je to jasný signál, že by měl muž mlčet, i kdyby měl stokrát pravdu. Vážně, už nic nevysvětlujte. Prostě mlčte.

2. „Za 5 minut jsem hotová!“

Samozřejmě, že to v 99 % případů neznamená, že bude žena za 5 minut hotová. Pokud se ovšem rozhodnete jí to připomínat nebo vyčítat, můžete si být jistí, že romantický večer, který jste měli mít před sebou, právě skončil...

3. „Nic.“

Pokud bude „nic“ odpovědí na otázku, co se děje, rozhodně se toho děje spoustu. A jsou vlastně jen dvě možnosti – buď v klidu proberete, co se děje, nebo jste něco provedl vy a můžete se připravit na nepěknou hádku. Často zakončenou slovem „fajn“.

4. „Fajn, tak to udělej, jak chceš.“

Pokud takovou výzvu pochopíte jako souhlas s tím, co se chystáte udělat, pochopil jste ji špatně. Protože za to později zaplatíte.

5. Hlasitý povzdech

Pozor byste si měl dát i na neverbální projevy. Hlasitý povzdech zkrátka znamená, že už snad ani nemá cenu se s vámi hádat (tedy v tuto chvíli, později si to stejně vyslechnete).

6. „Tak teda děkuju.“

Tohle prohlášení je většinou proneseno s výrazným sarkasmem. Vůbec neznamená, že je žena potěšena tím, co jste udělal. Právě naopak. Rozhodně neodpovídejte „není zač“ nebo „rádo se stalo“. Nejlépe vůbec neodpovídejte.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat