Otevřela si »muchlovací« salón. První týden měla 10 tisíc klientů!

25.11.2014 | Vztahy

Když se Američanka Samantha Hess rozhodla podnikat v profesionálním objímání s lidmi, nebyl to úplně špatný nápad. Jen za první týden se do jejího „muchlovacího“ salónu, v němž se za peníze objímá s cizími lidmi – bez sexu a oblečená – přihlásilo deset tisíc zájemců. A to i přesto, že účtuje v přepočtu třináct set korun.

Hess totiž za jednoho klienta a hodinu objímání s ním požaduje šedesát dolarů. „Nabízím jim jistou úroveň lidského kontaktu, kterou všichni chceme či potřebujeme, abychom nabyli optimální duševní pohody,“ tvrdí Samantha z Portlandu, hlavního města státu Oregon.

Její salón Cuddle Up To Me dostal za jediný týden deset tisíc emailů, v nichž si klienti snažili službu objednat.

„Byznys se rozjel naplno. Dostala jsem deset tisíc emailů za jediný týden,“ svěřila Hess v rozhovoru pro televizi Fox 12.

Její služby zahrnují pouze objímání celého těla rukama, hlazení po vlasech a tisknutí se tělo na tělo v různých polohách.

„Dostala jsem se v životě do situace, v níž jsem si říkala, že zaplatit někomu, kdo mě obejme, ale nebude mít u toho žádné postranní úmysly, je skvělý nápad. Řekla jsem si, proč to nemůže být věc, která je snadno a bezpečně dostupná pro všechny?“ dodala Hess

Bezpečí její i jejích klientů hlídá kamera. Záběry samozřejmě neslouží k zveřejnění či šíření, ale jsou pojistkou před těmi s nečistými úmysly.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat