Metrosexuál vs. borec z posilovny: Který nás spíš »dostane«?!

05.12.2014 | Vztahy

Seznamovací aplikace Tinder – heterosexuální verze staršího Grindru pro gaye – za poslední dva roky výrazně posílila v objemu členů, kteří s její pomocí hledají partnera na sex, flirt či vztah. Zajímavý průzkum v této aplikaci provedli v Británii. Na Tindru velmi rádi své tělo na fotkách vystavují borci z posiloven v domnění, že jejich napumpované svaly přilákají snadno spoustu partnerek. Opak je ale pravdou. Ženy dávají šestkrát raději přednost metrosexuálovi před borcem z posilovny.

Mobilní aplikace Tinder nabízí profily lidí, kteří se vyskytují v nejbližším okolí člověka majícího ve svém chytrém telefonu internet. A tak se uživatelé mohou vesele seznamovat z bezpečí svého domova, z ulice, ze zaměstnání či restaurace. Za pochodu, především ale neriskují osobní odmítnutí tváří v tvář.

Britská společnost Hen Heaven plánující večírky pro snoubence na zakázku provedla průzkum mezi uživateli seznamky Tinder, aby zjistila, jaké typy mužů se ženám líbí nejvíce. Jednoho modela pak v průzkumu stylizovali do několika mužských stereotypů a sledovali, jaký o něj bude zájem.

Zatímco zralý metrosexuální muž typu David Beckham měl 39,4 procenta zájemkyň, nabušený borec z posilovny s dokonalými svaly jen 6,8 procenta.

Metrosexuálové jsou v davu nepřehlédnutelní, protože vypadají dobře. Mají doma zřejmě tolik přípravků na péči o svůj vzhled, že jim může kdekterá drogerie závidět. Takový muž může být u žen dnes oblíbený, ale jeho negativní stránkou toho by mohla být marnivost a hádky v koupelně,“ komentovala pro Daily Star výsledky průzkumu terapeutka Caroline Brealey.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat