Nejlepší oslava sv. Valentýna? Tímhle HO dostanete!

04.02.2015 | Vztahy

Přemýšlíte, kam byste s partnerem/partnerkou vyrazili na den sv. Valentýna, abyste prožili opravdu romantický večer? Pak vězte, že největší romantika čeká u vás doma!

Večer? Ráno!

Kdo říká, že oslavy svatého Valentýna se musejí odbývat večer, při romantické večeři? Prostě to zkuste i jinak – pokud Valentýn připadne na všední den (což naštěstí letos nehrozí), oba si zkuste v práci domluvit, že byste přišli o něco později než obvykle, a užijte si romantiku se snídaní do postele a skvělým ranním milováním!

Malý piknik

Jak by vlastně měla taková romantická valentýnská večeře vypadat? Slavnostní tabule, svíčky, naleštěné příbory… A co si takhle uprostřed obýváku rozprostřít piknikovou deku a pochutnat si na pikniku? Navíc se na dece dá dělat mnohem více věcí než na prostřeném stole…

První film

Jaký první film jste spolu s partnerem/partnerkou viděli? Pak jej někde sežeňte a pusťte si jej. Že to byl děsný propadák? No a co? Romantické vzpomínky mají také své kouzlo, kromě toho se nebudete tolik muset soustředit na děj, a tak bude čas a prostor pro další aktivity.

Kde budeme za pár let?

Zkuste nad něčím dobrým k jídlu či pití rozvíjet představy o společné budoucnosti za 5, 10, 20 let. Nemusíte vůbec naladit do vážna, spíš se snažte hovor udržet v lehké, konverzační rovině. Vymýšlejte vtipné a bláznivé scénáře, zkrátka popusťte uzdu své fantazii!

Já masíruju, ty masíruješ

A co si proměnit obývák v malé lázně? Prostě si zahrajte na maséry, vtírejte si navzájem do těl smyslně voňavé oleje, pěkně jeden druhého uvolněte… a vůbec nemusíte zůstávat u „nevinné“ masáže!






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat