Dejte šanci zimní lásce!

16.01.2015 | Vztahy

Každý z nás už slyšel (nebo je i zažil) o letních láskách. Ale nepodceňujte romantiku zimy! I v tomto období můžete prožít úžasnou romanci. V čem paní Zima lásce svědčí?

Je totiž…

…obdobím rozbalování

A nemáme na mysli vánoční dárky pod stromečkem. Protože máme v zimě na sobě spoustu vrstev oblečení, je každé svlékání takovým malým svátkem. Zkrátka si rozbalíte další dárek (letní šaty se jen přetáhnou přes hlavu a je to)!

…obdobím sentimentu

Zasněžená krajina nebo (tak jako tomu bylo dosud zimu letošní) zamračená obloha a déšť a bláto, tyhle scenérie v sobě mají jisté kouzlo, které sice nemusí být na první pohled patrné, ale které nám zajistí touhu být si s někým blízko. Třeba s novým partnerem!

…obdobím schovávání uvnitř

Ačkoli zima dává spoustu příležitostí ke sportování venku, nejlíp je člověku doma u kamen. A těch sexy věcí, co se dá doma provádět!

…obdobím chladného počasí

Že vás nenapadá, jak něco takového může být výhoda? Pak vězte, že je! Chlad nás totiž nutí být si co nejblíž. Doslova. Vyhledáváme tělesné teplo toho druhého a to už může skončit velkou romantikou!






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat