Je váš vztah šťastný? OTESTUJTE HO!

18.02.2015 | Vztahy

O tom, jak poznat nefungující vztah, už byly popsány stohy papíru. Ale jak poznat ten fungující? Víme to!

Patří mezi šťastné vztahy, které naplňují oba partnery a fungují tak, jak mají, i ten váš? Přesvědčte se!

Poskytujete si navzájem „čas pro sebe“

Zamilované dvojice chtějí samozřejmě trávit co nejvíc času spolu, ale to neznamená, že by se měly proměnit v siamská dvojčata… Partneři ve fungujícím vztahu si navzájem poskytují dostatek prostoru, tak aby žádný z nich neměl pocit, že se kvůli druhému musí vzdát svých koníčků či zájmů.

Umíte si říct „promiň“

Přiznat chybu není známkou slabosti, právě naopak. Jenže omluvit se za ni druhému bývá pro spoustu lidí těžký úkol. Partneři, kteří se nebojí vzít na sebe odpovědnost za své chyby a druhému se za ně omluvit, jsou na dobré cestě k pevnému svazku.

Důvěřujete si

Nemáte potřebu prohledat partnerovi SMS zprávy v telefonu, nechcete se mu nabourat do e-mailu, ani vás – kdykoli není po vašem boku – nenapadají myšlenky o tom, jak vás partner podvádí apod., můžete se mu svěřit s každým trápením. Zkrátka víte, že mu můžete věřit! Důvěru je velmi těžké ve vztahu vybudovat, pokud se vám to povede, máte vyhráno!

Jste po jeho/jejím boku lepším člověkem

Váš partner vás inspiruje. V jeho blízkosti jste zábavní, chytřejší, ale také milejší, laskavější, štědřejší a otevřenější vůči druhým… A on to zažívá stejně. Zkrátka jste skvělý tým, který společně osobnostně roste.

Projevujete si vděčnost

Člověk by nikdy neměl brát cokoli za jasně dané, automatické. A týká se to i úplných maličkostí. Proto si navzájem děkujete a chválíte se, vyjadřujete jeden druhému podporu, šeptáte si komplimenty… Pokud neberete na lehkou váhu jakýkoli projev náklonnosti ze strany partnera či partnerky, je jasné, že tak neberete ani váš vztah.






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat