Manuál pro letní lásky. Jak se pobavit, ale nespálit

24.07.2017 | Vztahy

Je tu léto, čas prázdnin, dovolených, ale také letních lásek. Tak toho pořádně využijte! Dejte ale pozor, abyste na konci srpna neplakala kvůli zlomenému srdci.

Využívejte příležitostí

Léto je pro společenské akce jako dělané. To je samé grilování, festivaly, trhy, pikniky… Spousta příležitostí poznat spoustu nových a hlavně zajímavých lidí. Tak neseďte doma! Že vás muž, kterého vám předešlého večera představila kamarádka, pozval na večeři? Běžte! Protože i když třeba na první pohled není tak úplně váš typ, může se z něho vyklubat skvělý společník a potenciální partner. A když ne, tak jste se alespoň dobře najedla.

Žádné přehnané představy

Pamatujte, že i když je muž naproti vám zábavný, pohledný a okouzlující, možná mu nejde o nic víc než jen o letní flirt, o pobavení. Buďte na tuto možnost připravena, než se bláznivě zamilujete. Mohlo by vás čekat nepříjemné překvapení. Takže spíše vyčkávejte, jak se věci vyvinou. Pokud podle vašich představ, gratulujeme. Pokud ne, sama se budete moci rozhodnout, co dál – kývnete na nezávazný flirt, nebo se porozhlédnete jinde?

Hlavně bez smutnění

Že jste si na grilování vyměnili s s jistým sympatickým mladíkem telefonní čísla a slib, že se ozvete, ale telefon už několikátý den mlčí? No a co? On propásl příležitost seznámit se blíže s úžasnou ženou a vy se prostě seznámíte na další akci s někým jiným. Vždyť je léto, tak si ho nekazte nějakým smutněním!

Nelámejte nic přes koleno

Pokud ale nemáte náladu jen na nějaké flirtování či nezávazný sex, rozhodně s nenechejte nutit do něčeho takového proti své vůli! Vy jste ten, kdo řídí váš milostný život. Pamatujte na to. Horké počasí a alkohol umí pořádně zamotat hlavu, tak dejte pozor, abyste druhý den nelitovala.

Dovolenkové vztahy nemusejí pokračovat

Jestliže jste se milovala na dovolené a každý z vás je z jiného města (někdy i státu), pamatujte, že takové vztahy přes všechna předsevzetí a všechny sliby nemusejí skončit šťastně. Vzdálenost měst není v naší republice zas takový problém, ale dva různé státy už jsou opravdu výzvou. Neříkáme, že to máte vzdát, jen buďte realističtí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat