Vybírat vánoční dárky pro muže je zážitek

03.12.2015 | Zábava

Co darovat mužům k Vánocům? To je otázka, která potrápila snad každou ženu. Vsaďte letos na zážitky! Ty plamínky v jeho očích po rozbalení dárku budou stát za to!

Speciálně pro čtenářky Bety.cz máme možnost využít slevu ve výši 100 Kč na nákup jakéhokoliv zážitku. Stáhněte si i vy svůj slevový poukaz!

S autem do školy nebo do terénu?

Buďte si jisté, že všechno kolem aut jsou ty pravé dárky pro muže. Darovat tak můžete třeba školu smyku. V tomto kurzu se naučí zvládat krizové situace, ke kterým může na silnicích dojít. Škola se zaměřuje na osvojení návyků pro jejich řešení i způsobu bezpečné jízdy. Kurz může trvat až 7 hodin a absolvovat ho lze ve Středočeském, Libereckém, Moravskoslezském, Ústeckém a Pardubickém kraji a na Vysočině.

Potrpí si vaši muži na velká a silná auta? Pak je tou správnou volbou jízda Hummerem. Tento vojenský speciál vážící 5 tun si hravě poradí s jakýmkoliv terénem. Každou díru, překážku a nerovnost na trati tahle legenda projede bez problémů a muži si tuhle jízdu zaručeně užijí! S Hummerem H1 může řádit v Plzni, Příbrami a poblíž Olomouce a to až 40 minut.

Připravit, pozor, pal!

Kterého chlapa by nelákaly zbraně? Zamířit, střelit a trefit terč přesnou střelou. Když se tohle povede, tak se pánové cítí jako ti největší machři! Vy jim tento pocit můžete dopřát na střelnici. V každé lokalitě je na výběr z několika druhů zbraní - pistole ráže 9mm, revolver, puška, brokovnice a další. Před střílením budou účastníci proškoleni a seznámeni s bezpečností i správným zacházením se zbraněmi. Tohle budou parádní vánoční dárky pro muže!

Ultra prémiová chuť

Muži jsou požitkáři a rádi si dopřejí kvalitní alkohol. Kvalitu zaručuje i naše degustace rumů pro dva v Praze. V nabídce jsou rumy z Portorika, Jamajky, Barbadosu a dalších zemí. Vychutnávat si lahodnou chuť této lihoviny budou cca 1,5 hodiny. Ochutnají např. El Dorado, Zacapu Centario, Pyrata a další prémiové rumy. K pálence jsou navíc podávané malé pochutiny.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:00
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:56
218 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat