Úterní ženy: Drink & Chill & Woman Feel

01.03.2016 | Zábava

Je to tady! Šesté setkání Úterních žen se nezadržitelně blíží a už teď se na vás moc těšíme. A na co se tentokrát můžete těšit? Samozřejmě opět na dvě mladé, zajímavé a úspěšné hostkyně, které hravě a s přehledem upoutají vaši pozornost. Necháme se jimi inspirovat, vyslechneme si jejich životní cestu, můžeme se vyptávat, k tomu si dát sklenku a jako vždycky zakousnout i něco dobrého.

Úterní ženy jsou projekt, který vytvářejí ženy ženám. Projekt, jehož cílem je vychutnat si pohodový večer v čistě ženském prostředí a nechat se vzájemně inspirovat a motivovat. Naším cílem je odpočinek, užít si drink vychlazený tak akorát, popovídat si s kamarádkami a mít reálnou možnost najít si i nějaké nové.

V rámci společně strávených večerů se můžete těšit na speciální hosty – samé ženy. Vyzpovídáme úspěšné, houževnaté a cílevědomé dámy z nejrůznějších profesních oborů. Silné osobnosti, které mají odvahu plnit si své sny, když to někdy přináší komplikace. Některé z nich se už pomalu ocitají na vrcholu své kariéry a jiné teprve stojí na pomyslné startovací čáře. Ptáme se jich, čím se zabývají, co je posouvá dál a jak probíhala/stále probíhá jejich cesta za dosažením vytčených cílů.

První hostkyní březnových Úterních žen bude:

VERONIKA KAŠÁKOVÁ (26) finalistka České MISS 2014, která se jako malá holčička ocitla po několika drsných letech s matkou narkomankou a prostitutkou v dětském domově, kde žila až do dospívání.

Na roky strávené v dětském domově vzpomíná s láskou. Umožňují jí vcítit se do pocitů opuštěných dětí, díky čemuž jim dnes může nabídnout pomoc, jako jedna z nich. Chce, aby pochopily, že není podstatné, kdo jsou jejich matka nebo otec, ale záleží hlavně na tom, kým jsou oni sami. Její nezisková organizace Nadání a dovednosti podporuje mladé lidi z dětských domovů a pěstounské péče.

O svém životě napsala poutavou biografii Zpověď: Z děcáku až na přehlídková mola. Řada popisovaných situací je tak smutná, že místy ani nenacházíte sílu pokračovat v jejím čtení. Tato kniha ale také jasně ukazuje, že když víte, co chcete, můžou se vám sny splnit.

Veronika vystudovala předškolní i mimoškolní pedagogiku a před účastí v soutěži krásy pracovala jako chůva a poté jako vychovatelka ve školce. Nyní se kromě práce v Nadání a dovednosti věnuje také modelingu a se svým bratrem tvoří moderátorské duo.

Ráda tančí, zpívá, čte a vaří. Bojí se samoty, miluji Vánoce, smích a bývá dost tvrdohlavá. Ze sportů má nejraději lyže, tenis, surf a longboard. V životě se řídí heslem Nikdy nedovol, aby Tě strach vyřadil ze hry.

Druhou hostkyní březnových Úterních žen bude:

BÁRA KARPÍŠKOVÁ (26) autorka oblíbeného blogu o jídle www.bjukitchen.cz a manželka zakladatele restaurací Ambiente.

Po absolvování hotelové školy strávila dva a půl roku v Americe. Protože tam jako au-pair odmítala donekonečna konzumovat polotovary, začala pro sebe i rodinu vařit. Často dostávala za své kuchařské výtvory pochvalu, což ji ještě víc motivovalo.

Odjakživa chtěla dělat něco kreativního, a když jí nešlo kreslit, naučila se „alespoň“ dělat hezké jídlo. Vloni na podzim vyšla její první kuchařka Bjukitchen inspirující k lepšímu a hezčímu životnímu stylu. Ve své podstatě je to autentická reportáž o jídle, která ukazuje, že šťastný život dělají každodenní drobnosti. Její neuhasínající touha po životní lehkosti se přirozeně promítá i do připravených receptů.

Bára Karpíšková miluje filmy o jídle, krásný porcelán, hledání pokladů v antikvariátech, Skandinávii a cestování. Baví ji bizarní móda, dlouhé sukně a nosit tenisky skoro ke všemu. Zaujala ji kniha Bezbarvý Cukuru Tazaki a jeho léta putování od Haruki Murakamiho. Společné jídlo vnímá jako nejkrásnější čas. Její zálibou je sbírání zástěr. Za podstatné považuje umět užívat si všední běžné záležitosti.

MÍSTO: RADLICKÁ - KULTURNÍ SPORTOVNA, Za Ženskými domovy 125/5, Praha 5 - Smíchov
DATUM: každé první úterý v měsíci
ČAS: 19:00 – 23:00

PROGRAM:
19:00 ZAHÁJENÍ /WELCOME DRINK A FINGER TIPS
20:00 DEBATA S POZVANÝMI HOSTY
21:45 VOLNÁ ZÁBAVA

VSTUP: 100 Kč

Průvodkyněmi večera budou zakladatelky projektu Silvi Ravasová a Kačka Šandová.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:15
142 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat