Známe jména 50 testerek revolučního krému Revitalift Filler. Jste mezi nimi?

09.05.2016 | Zábava

Revoluční krém Revitalift Filler s kyselinou hyaluronovou od L´Oréal Paris vyzkouší hned padesát z vás. Dorazí testovací balíček i k vám?

První známky stárnutí se u žen projevují už od 25 let věku, a to především v okolí očí a mezi obočím. S věkem se snižuje tvorba kolagenu, což vede ke vzniku vrásek a kůže ztrácí elasticitu. Kolagenová vlákna přestávají plnit sovu funkci, tuhnou a ztrácejí pružnost. Celkový vzhled naší tváře se postupně mění, tváře se propadají a pleť ztrácí svou živost. Díky vyplňujícímu krému od L’Oréal Paris je dnes možné proces stárnutí zvrátit a získat plnější pleť bez hlubokých vrásek.

A kdo revoluční krém Revitalift Filler vyzkouší?

Mezi vybranými testerkami jsou fidorka01, Zdenaaa, Bobulinka, deeana, elioto, DanuskaDaninka, verrca, pechova, mamina85, kacenkadufkova, Simdan, gemini a desítky dalších! K nim tento týden poputuje výherní testovací balíček. Gratulujeme!

Kompletní přehled vybraných testerek najdete ZDE!

Zázračné účinky kyseliny hyaluronové

Stárnutí kůže je způsobeno mimo jiné i úbytkem kyseliny hyaluronové, kterou se mnoho žen ve věku 35 – 55 let snaží doplnit pomocí hyaluronových injekcí. Kyselina hyaluronová je přírodní látka, která přináší  přirozené výsledky a po botoxu je pro ženy volbou č. 2. Účinkuje ve dvou krocích: zvláčňuje kůži v jejích hlubokých vrstvách a stimuluje vazivové buňky fibroblasty k rychlejší produkci kolagenu.

•    Kyselina hyaluronová je přírodní látka, která podporuje tvorbu kolagenu. Je přirozenou složkou kůže, její koncentrace se ovšem s přibývajícím věkem postupně snižuje a je potřeba ji doplnit. Po aplikaci krému pronikají molekuly kyseliny hyaluronové až do nejhlubších vrstev pokožky. Výsledkem je pružná a vyhlazená pleť bez hlubokých vrásek.
•    Fibroxyl je extrakt bohatý na cukry. Zvyšuje syntézu receptorů, které umožňují fixaci na kolagenová vlákna. Snížená schopnost syntézy těchto receptorů přichází přirozeně s věkem. U „normálních“ fibroblastů zvyšuje fibroxyl syntézu o 20% a starším buňkám navrací takovou schopnost, jakou mají mladé buňky.

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoliv technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat