Testováno na tátovi: Nebohý muž v ženském kolektivu

03.03.2017 | Zábava

"MUŽSKEJ!" Slyším zvolání z koupelny. Přijdu tam, protože je jasné, že to je na mne, a manželka drží v ruce pytlík od buráků, co jsem měl den předtím ve vaně. Mimochodem, jeden mi spadl do vody a rázem jsem byl v pohádce Tři oříšky pro Popelku..."

Doufám, že to je prázdné a že to nemám v prádle. Proč to hned nevyhodíš?"
Omluvil jsem se, že jsem zapomněl, ale neštěstí bylo dokonáno. Viki seděla za námi na záchodě, vesele si kopala nožkama a chichotala se: "Mužskej! Hehehehe. Mužskej!" opakovala si.

Brzy poté, když si hrála s kamarádkou s domečkem pro panenky, slyším z pokoje, jak Viki oponuje: "Ne, to není táta, to je mužskej."
"A proč?" divila se kamarádka a já tiše v pozadí také.
"No, protože tenhle nechává fousy v umyvadle a občas čůrá vedle mísy, tak je to prostě mužskej," poučila Viki zkušeně. A já se rozhodl, že z pracovny již nevylezu.

Potom jdeme na nákup, a zatímco rovnám zboží do tašky, zatahá mne Viki za bundu a přísně řekne přímo před pokladní i dalšími zákazníky za mnou: "Mužskej! Nemůžeš dávat konzervu na rohlíky, bude z nich zase strouhankové puzzle!"
Úplně jako bych slyšel maminku.

Je pravda, že Viki uklízí úžasně, dokáže vysát všechny pokoje, nedávno mi pomáhala omýt věci na skříních od prachu, vydezinfikovala všechny kliky i vypínače hygienickými ubrousky. Až se v noci budím hrůzou, jestli je moje. Ale také se stane, že ji musím popohnat, aby si uklidila. Jenže když jsem to udělal naposledy, sice se hned zvedla a šla, ale sotva jsem zašel, slyším z pokojíčku mumlání: "Ukliď si ty hračky po zemi! A to mi říká mužskej! Kerej při svlíkání vykopne fusku na lustr. A mámě pak říká, že tý miňonce byla zima."

Jsem zkrátka nebohý muž. Sám, uvězněn v ženském kolektivu. Čistém babinci! Je nejvyšší čas promluvit si s Káťou o dalších dětech.
A přísámbohu, že to bude kluk!
Ano. Mužskej!

Ukázka z Knihy povídek, nedopatřením vydané pod názvem knihy "Název knihy". Tuto knihu kupují většinou sběratelé. Kvůli obalu.

© M. M. Cabicar
Příhody s Viky můžete sledovat také na Facebooku!

Dítě školkou povinné
Jak čůrají nevěsty
Autor: M. M. Cabicar
S touto knihou se budete chlámat, řezat a slzet smíchy. A nepůjde to zastavit! Knihy od M. M. Cabicara jsou souborem příhod s jeho nyní již čtyřletou dcerou Viki. Ta, jako každé dítě, nemá zábrany a nestydí se dělat a říkat věci, které ji právě napadnou. Její tatínek si pak často přeje být neviditelný, nebo s Viki prchá ze scény. Mnoho příhod již obletělo celý internet a byla by velká náhoda, kdybyste se s alespoň jednou z nich ještě nesetkali.
Chcete vědět, jak se Viki naučila říkat R? Chcete vědět, jak to dopadlo, když se Viki cizích svatebčanů zeptala „Jak čůrají nevěsty?“, nebo jak se jí podařilo projít kolem ochranky? Potom se začtěte do téhle báječné knihy!
Všichni čtenáři svorně doporučují: U knihy nejezte, nepijte, a pokud poblíž někdo spí, zavřete se za čtvery polstrované dveře!
Knihu najdete v nabídce nakladatelství Grada.





Celkem 10 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat