Knižní tip: Satanské metody vyjednávání

11.07.2011 | Zábava

Satanské způsoby jednání jsou v podstatě „nemocí", proti které je nutno bojovat. Ale nemoc nezlikvidujete tím, že budete naříkat nebo nadávat, ale tak, že provedete přesnou analýzu a diagnózu, abyste mohli začít s účinnou terapií.

V knize se seznámíte s metodami vyjednávání, které by mohly být snadno označeny jako satanské, tak ošidné, lstivé a podlé jsou. Naleznete tu systematicky popsané a na výstižných příkladech ilustrované nejhorší metody a triky, jaké při jednáních v pracovním i osobním životě existují.

Vedle toho však také poznáte taktiky a strategie, jak se těmto způsobům vyjednávání úspěšně bránit a jak zrealizovat účinná odvetná opatření. Kniha je určena obchodníkům, manažerům, politikům a všem zájemcům o efektivní způsoby komunikace v obtížných situacích.

Kniha je k dostání také v e-shopu nakladatelství Grada ZDE

Cena: 299 Kč
Rozsah: 240 stran
Autor: Wissmann Wolf Ruede

UKÁZKA Z KNIHY

Proč vznikla tato kniha?
„Je to opravdu tak, že ti, kdo ovládají satanské způsoby jednání, praktikují věci, které by čestný partner při jednání nepoužil?" – zeptal se mě jeden kolega, s kterým jsem o své knize mluvil.

Odpověděl jsem jasně: „ano i ne", protože tak jednoduché to zase není. Častokrát se špatné formy jednání s obratem ke slušnosti, překrucování skutečnosti a možní i špatné chování mohou použít. Ale praktikovat to stále, to by nebyla zrovna nápaditá metoda. Znalec „satanského vyjednávání" bude sice používat tyto metody, ale jen takticky a cíleně, a nikoli proto, že by tak jednal ze zásady. Satanské vyjednávání je filigránové, zákeřné, (zdánlivě) přátelské, rafinované, klamavé a obsahuje podlé pasti. Na protistranu se nepohlíží jako na partnera, ale jako na nepřítele, který musí prohrát – i když je třeba v právu nebo může přijít o vše.

Sám jsem se často setkal ve všech oblastech života se „satanským sprosťáctvím", které mělo posloužit jen k tomu, jak soupeře při jednání ošidit, přelstít a zvítězit nad ním. O mnoha podlých tricích a metodách, kterými se vyznačuje „satanské vyjednávání", jsem slyšel, četl, sám je zažil nebo pozoroval. To mi nedopřálo klidu a musel jsem na toto téma napsat knihu. Ty nejpodlejší a nejčastější triky a metody nečestného jednání jsem popsal v první a druhé kapitole.
....

Satanské způsoby jednání jsou v podstatě „nemocí", proti které je nutno bojovat. Ale nemoc nezlikvidujete tím, že budete naříkat nebo nadávat, ale tak, že provedete přesnou analýzu a diagnózu, abyste mohli začít s účinnou terapií.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat