Kterých 20 testerek vyzkouší intimní bělicí krém Fytofontana Gyntima Whitening

18.08.2017 | Zábava

Zesvětlování intimních partií je trendem, jemuž propadá stále více žen. Dvacet našich testerek dostane možnost vyzkoušet nový bělicí krém Fytofontana Gyntima Whitening. Jste mezi nimi?

Fytofontana Gyntima Whitening krém byl speciálně vyvinutý na bělení intimních partií. Tento produkt představuje revoluční krok v bělení silně pigmentovaných intimních míst. Kombinace biotechnologických peptidů a vzácných účinných látek rostlinného původu, šetrným způsobem bělí a ošetřuje silně pigmentované genitální a anální oblasti.

Šetrným způsobem bělí a ošetřuje silně pigmentované oblasti.

Hnědé nebo tmavě fialové zbarvení obvykle zahrnuje genetické pozadí a zároveň se pojí i s určitými fyziologickými procesy, v důsledku kterých dochází k poruchám pigmentace. Korekce intimních partií se soustředí především na místa se silnou pigmentací – pochva, velké pysky, anální otvor, podpaží, bradavky, u mužů pohlavní úd a varlata.

Přirozená barva kůže je určená poměrem více pigmentů. Mezi nejvýznamnější patří hnědé barvivo vyskytující se v epitelových buňkách, tzv. melanin, který se produkuje v odlišném množství u lidí se světlou a tmavou pokožkou. Může se stát, že v určitých místech se nahromadí příliš mnoho barviva, které způsobuje hyperpigmentaci, a výsledkem jsou tmavá místa na pokožce.
 
Fytofontana Gyntima Whitening je jedinečný přípravek obsahující účinné látky, které disponují prokazatelnými depigmentačními účinky.

Které testerky se mohou těšit na intimní bělicí krém Fytofontana Gyntima Whitening?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, zda si myslíte, že si muži při milování všímají případných nedostatků na naší kráse. A jak je vidět, naše drahé polovičky jsou s námi mnohem spokojenější, než býváme se svým vlastním tělem spokojené my samy. Které z testerek jsme nakonec vybrali?

Balíček s bělicím krémem Fytofontana Gyntima Whitening už je na cestě k těmto testerkám: bix, klera, Evly, satory a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

188 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:41
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:49

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat