It´s Alright! Britští EAST 17 opět v Praze!

04.09.2017 | Zábava

Léto sice pomalu končí, ale to neznamená, že končí i zábava! Party, kam se podíváte a vyhlídky nemluví jinak ani o nadcházejících měsících. Hudba více než cokoli spojuje lidi a potírá rozdíly. Celá republika je tak plná očekávání v ohlašování nejrůznějších interpretů. Hvězdy světového formátu, stálice i noví interpreti podtrhují multikulturní zázemí naší republiky.

Na své si přijdou snad úplně všichni. Více či méně okázalé prostory klubů, sálů nebo koncertních hal lákají fanoušky na zvučná jména.

Vzpomínky na devadesátky

Fenoménem 90. let byly bezesporu tzv. boy bandy. Hudební chlapecká seskupení, která trhala rekordy v prodejích milionů alb po celém světě. Určitě si pamatujete vylepené plakáty na stěnách pokojíků, časopisy plné rozhovorů a článků, nad kterými se nejedna fanynka zasnila.

A ruku na srdce, i dneska si spousta z nás ještě dokáže zanotovat nějaký ten srdceryvný refrén. Rádia totiž byla plná jejich hitů, koncerty vyprodané a lamači srdcí četli tisíce dopisů zamilovaných odesílatelek.

Je libo blonďáka, drsňáka nebo sportovce? Jednotliví členové vždy představovali různé typy a charaktery důmyslně tak, aby si každá dívka přišla na své.

Vášeň z Londýna


Takhle dnes vypadají kluci, jejichž plakát zdobil nejeden dívčí pokojíček. Přijďte si je poslechnout 13. října do Malé sportivní haly v Praze!

O skupince z Londýna, která se pojmenovala po čtvrti, ze které členové pocházeli, slyšeli téměř ve všech koutech zeměkoule. Disko songy House of Love nebo It's Alright roztančily každý parket a balada Stay Another Day přinesla na diskotéky minimálně pět minut vášně. Vedle ostatních kapel si udrželi generaci eurodance fanoušků.

Nemluvíme o nikom jiném než o britských EAST 17. Ano, bezesporu zestárli, ale na charisma to vliv rozhodně nemá! Ve své kariéře procestovali jednotlivé kontinenty a sbírali hudební ceny i u nás. Po nedávném úspěšném turné po Austrálii míří tentokrát i do Prahy.

Rezervujte si datum 13. října

Na sklonku 90. let zareagovala i tuzemská produkce na kult klučičích kapel. Vzniká tak bezesporu první a současně poslední taneční a hudební kvarteto podobného stylu – LUNETIC. Debutový song Máma dokázal rozbrečet dcery, matky i babičky. Tomu v Čechách zkrátka rozuměl každý. Čtyřka hezounků začínala jako taneční skupina po diskotékách a jejich popularita je vynesla až na stříbrnou příčku českého hudebního ocenění Slavík pro skupinu roku. Jedněmi zatracovaní a druhými milování. Jejich životy prožívali statisíce českých fanoušků.

13. 10. se exkluzivně potkají na jednom podiu nejen EAST 17 a čeští Lunetic. V Malé sportovní hale, kde bude probíhat 90´afterparty spolu dalšími DJ a hity, které jsou doslova nesmrtelné, se vrátíme společně na tu pravou diskotéku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat