Kterých 30 testerek vyzkouší Sidolux Expert s arganovým olejem

19.10.2017 | Zábava

Dřevěná podlaha vyžaduje správnou péči a používání speciálních přípravků. Jedním z nich je i Sidolux Expert s arganovým olejem, který může 30 z našich testerek vyzkoušet na vlastní kůži. Usmálo se štěstí i na vás?

Unikátní receptura přípravku Sidolux Expert s arganovým olejem od společnosti Lakma spočívá v ideálním složení látek, díky nimž prostředek efektivně odstraňuje nečistoty. Samotný proces čištění je také mnohem snadnější.

Při systematické péči o dřevěné podlahy existuje riziko jejich poškození vlivem vlhkosti. Při používání Sidoluxu Expert na dřevo se toho nemusíte obávat.

Díky obsahu speciálních vosků a arganového oleje, je dřevěný povrch chráněn před škodlivými účinky vlhkosti a z nich vznikajících vydutí a deformací.

Které testerky se mohou těšit na přípravek Sidolux Expert?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jaký trik používají při úklidu své dřevěné podlahy. A zatímco některé spoléhají na tradiční mycí přípravky, jiné využívají sílu přírodních čističů. Které z testerek jsme nakonec vybrali?

Balíček s přípravkem Sidolux Expert s arganovým olejem už je na cestě k těmto testerkám: sanula, annela, retroxy a dalším. Seznam všech testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat