Kterých 15 testerek vyzkouší službu Scan&Go v hypermarketu Globus

14.11.2017 | Zábava

Dlouhé stání u pokladny, zvláště když vás doprovázejí netrpělivé děti, rozhodně není žádná zábava. Se službou Scan&Go, kterou Globus zákazníkům nabízí ve všech svých hypermarketech, bude vás i vaši rodinu nakupování bavit. Patnáct testerek se o tom přesvědčí na vlastní kůži. Jste mezi nimi?

Službu Scan&Go, která je vychytanou formou samoobslužného nakupování, může využít kterýkoli zákazník, který se vydá do hypermarketu Globus. Je to snadné. Jediné, co k tomu potřebujete, je věrnostní karta Globus Bonus.

Začátek nákupu zahájíte přiložením karty Globus Bonus do čtecího zařízení umístěního ve stěně Scan&Go a poté už se můžete vrhnout do nakupování. Z každé vybrané položky naskenujete čárový kód a vybrané zboží pak rovnou uložíte do své nákupní tašky.

Díky skeneru máte po celou dobu přehled nejen o tom, kolik které zboží vlastně stojí, ale také o tom, kolik vás bude stát celý nákup. Navíc vás nečeká žádné stání ve frontě u pokladny ani vykládání zboží na pás.

S nákupem a skenerem na konec dojdete k pokladní zóně určené pro nákupy se Scan&Go. Tam ukončíte nákup naskenováním závěrečného čárového kódu, poté skener odložíte a zaplatíte svůj nákup.

Které testerky se mohou těšit na voucher v hodnotě 500 Kč pro nákup se Scan&Go v Globusu?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, kolik hodin týdně stráví nakupováním. A jak je vidět, každá z nás občas propadne nákupní mánii a stráví v obchodech spousty hodin. Které z testerek jsme nakonec vybrali?

Voucher v hodnotě 500 korun už je na cestě k těmto testerkám: Boros, mkrelo, Ronika a dalším. Seznam všech testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat