Herečka Dana Morávková a její tipy na vánoční dárky

23.11.2017 | Zábava

Letos jsou v Petra Clinic ty pravé Vánoce. Klinika se celá oblékla do sváteční atmosféry a pod svým Vánočním logem pro Vás připravila skutečně krásné dárky. Krása nebyla nikdy tak dostupná. Chcete darovat krásu? Vyberte si z nabídky Vánočních balíčků nebo voucherů.

A pokud chcete krásu od Ježíška dostat, pošlete Vaše protějšky na nový web Petra Clinic, kde pro Vás mohou vybrat balíček dle Vašeho přání.

Majitelka kliniky Petra Řehořková pro každého klienta sestaví balíček přímo na míru podle Vašich potřeb. V balíčku od Petra Clinic je nejen dárkové balení pravých Belgických pralinek, ale i druhý voucher zdarma na další služby. Jako již tradičně je dárkový balíček luxusně zabalen a voucher je osobně podepsán Petrou Řehořkovou.

Vánoční dárky nebyly nikdy lepší.

Nové moderní procedury vyzkoušela i Dana Morávková, nová tvář Petra Clinic. I ve Vašich balíčcích mohou být procedury, které Dana s Petrou doporučily do Vánočních balíčků a voucherů. Pokud potřebujete s výběrem poradit, kontaktujte Petra Clinic, rádi Vám pomohou s výběrem nejen  základních procedur, ale i s kosmetikou řady BE Petra Clinic, vhodnou pro další péči, či jako prevenci.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat