Matka na pokusy: O přeřeknutí a vymaštěné matce

24.12.2017 | Zábava

Každý se občas přeřekne. Nedávno jsem jedné kamarádce s pohledem na její útlé zápěstí řekla, že má moc krásné holinky. No, bóže! Vzhledem k tomu, že ona přítelkyně se slušivými hodinkami je taktéž kojící máma, měla pochopení. Laktace prostě chvílemi vymašťuje.

Minulý týden se mi však povedlo zábavnější přeřeknutí. Já a moje bestie Míša (bestie není nadávka, to je anglicky, chápeš!) jsme udaly starší děti do institucí a šly cvičit. O naše mimina bylo postaráno personálem.

Cvičily jsme totiž ve studiu, které je zemí zaslíbenou všech těhotných, šestinedělních a laktací vymaštěných žen. Zemí mateřským mlékem a strdím oplývající.

Všude fotky rozesmátých kojenců a batolat, zasněných gravidních paňmaminek, spousta hraček, literatury o masáži hráze a hlavně – celkově se tu rozpíná atmosféra laskavého a uvědomělého mateřství. Já to nechci ironizovat – naopak! Chci se přizpůsobit! Tak neříkám dětem „smradi“ a tvářím se laskavě ba mateřsky uvědoměle.

Po cvičení jsme si objednávaly kávu. Míša si dává bezkofeinovou. Má recht, bestie! Ono to vypadá lépe, když kojící máma, necpe dítěti do mléka návykové látky. Zatvářila jsem se uvědoměle a objednala si: „Prosím jedno latté bez kokainu.“

Biomatka!


Matka na pokusy

HanKa je reklamní textařka a máma dvou malých dcer.

Kdysi psala blog, nyní své postřehy ventiluje hlavně na svůj Facebook.

Nerada dělá z rodičovství vědu, ale co si budeme nalhávat – on to je svého druhu pokus.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat