Kterých 20 testerek a jejich mazlíčků vyzkouší krmivo Brit Care Mini

09.05.2018 | Zábava

Máte doma čivavu, jorkšíra, maltézáčka, pomeraniana, krysaříka, grifonka nebo třeba trpasličího jezevčíka či pudlíka? Tak právě jim a dalším zástupcům malých psích plemen je určeno krmivo Brit Care Mini, jež je těmto pejskům šité přímo na míru. Jste mezi 20 testerkami, jejichž psí miláčci toto krmivo vyzkouší?

Předpokladem dlouhého života malých pejsků je zdraví. V jejich výživě musí být uplatněny takové složky, které přímo pozitivně zdraví ovlivňují. Tyto složky jsou označovány jako superpotraviny. Mezi ně patří například cizrna a pohanka, které jsou zároveň řazeny mezi Top 20 antioxidačních potravin a jsou obsaženy v recepturách Brit Care Mini.

Základem zdraví, odolnosti a dlouhověkosti je vždy také zdravé trávení a zdravá kůže, které představují dvě hlavní centra imunity. Krmiva Brit Care Mini obsahují celou řadu nástrojů na podporu buněčné i mikrobiální imunity – rakytník, vitamin C, probiotika MOS, FOS a inulin. Skvělý vzhled a zdraví srsti a kůže zajišťuje vysoký obsah omega-3 mastných kyselin z mořských řas a lososového oleje.

Psi malých plemen mají krátký trávicí trakt, proto musí mít krmivo vysokou stravitelnost. Do Brit Care Mini je díky nové výrobní technologii přidán čerstvý jehněčí protein či losos bez kostí. Malí psi jsou navíc nároční na výběr potravy, a proto v recepturách Brit Care Mini najdete nové, netradičně používané zdroje proteinů té nejvyšší kvality – tuňáka, králíka a zvěřinu. Jsou vysoce výživné a zároveň hypoalergenní. Kvůli opačným vlastnostem je vynecháno kuřecí.

Organismus malých pejsků potřebuje spoustu energie, a je tedy zbytečné jej zatěžovat ještě krmivem s obsahem obilovin. Proto jsou krmiva řady Brit Care Mini bez obiloviny, tedy grain free. Tím je rovněž zajištěn nízký glykemický index krmiva, prevence obezity, nižší zátěž trávicího traktu a stabilizace hladiny krevního cukru.

Které testerky se mohou těšit na Brit Care mini?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jakého pejska mají a čím je jejich mazlíček výjimečný.

Balíček granulemi Brit Care Mini už je na cestě k těmto testerkám: Mishha, Janea, dennas  a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat