Být ženou je nespravedlivé. Máme na to jasné důkazy

14.06.2018 | Zábava

Jasně. Musíme brát nadpis s nadsázkou, protože jako ženy máme oproti mužům také mnoho výhod. Ale jsou situace, kdy by skoro každá žena byla raději mužem. A které to jsou?

Porod

Taky tady toho nemusíme mnoho vysvětlovat. Několik měsíců zvracení, bolestí zad, nevyspání, a následně spoustu hodin šílených kontrakcí, na jejichž závěru sice přichází slastná úleva, bohužel jen do té doby, než si uvědomíte, že ten prcek už je venku a nevyspíte se už nikdy. O kojení a vlivu na naše těla nebudeme mluvit vůbec.

Nižší plat

Za to, že dělají stejnou práci, dostávají muži mnohem víc peněz. Není to nádhera? Z jakého důvodu jsou vlastně ženy v tomto směru diskriminovány? Nejspíš to bude proto, že zaměstnavatel už předem očekává, že v průběhu let zaměstnankyně otěhotní a odejde na mateřskou. Každou potenciální rodičku nejspíš stíhá trest v podobě nižších platů. A ty co už děti mají? Ty se trestají zpětně.

Menstruace

Fascinující každoměsíční záležitost, kterou ženy nenávidí a kterou na ženách nenávidí muži. Místo toho, aby nás chlácholili a litovali, jsou ještě naštvaní, protože období menstruace přináší do domu obecný útlum. Jen kdyby si to pánové občas mohli vyzkoušet!

Manželka + matka = služka?

Hrozně toužíme po vdavkách či pevném vztahu, potom po miminku, pak po druhém miminku, a dokud pak děti nedospějí, přejeme si jen to, aby za nás někdo umyl nádobí, vypral prádlo, udělal večeři a s dětmi úkoly, došel na nákup a obšťastnil muže. Z nějakého důvodu se to většiny mužů netýká. Nejspíš to bude mít souvislost s tím, že nosí domů ten vyšší plat. Nebo existuje jiný důvod, proč jsou muži pány dálkových ovladačů, zatímco žena běhá se smetákem po kuchyni?

Muži zrají jako víno

Zatímco my ženy vypadáme s každou vráskou starší a starší, muži s každou šedinou čím díl víc vypadají jako George Clooney. V padesáti snadno „ukecají“ kdejakou slečinku, aby s nimi šla na drink nebo odjela na Bahamy, ale když je padesát ženě, dnešní mládež jí v tom lepším případě už jen pomáhá s taškami do tramvaje. V tomhle mají muži navrch.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat