Výlety, které by měla podniknout každá žena, které se blíží čtyřicítka

29.05.2018 | Zajímavosti

Je vám 40 let, nebo téměř tolik, dítě či děti už nejsou tak malé, a v práci se rozhodně nenudíte. Zapadáte do tohoto modelu klasické české matky? Pak je ta správná chvíle na trochu zábavy! Které výlety si právě v tento čas nenechat ujít?

Někdo říká, že život začíná po čtyřicítce. Až už s tímto výrokem souhlasíte či nikoli, na zábavu a odpočinek by si měla najít čas každá žena. Víte, co je vhodné okolo té zmiňované magické čtyřicítky podniknout?

Třígenerační dovolená

Pokud máte děti nebo mladé příbuzné, je vhodné naplánovat velké rodinné dobrodružství – a vzít s sebou rodiče (nebo dokonce prarodiče). Tři generace pospolu. Na takovou dovolenou bude každý z vás vzpomínat! A jak je známo, vzpomínky už vám nikdo nevezme…

Dívčí týden

Možná si sem tam najdete dvě, tři hodiny na schůzku s kamarádkou. Ale co takhle strávit s ní týden? Kdy? Teď hned! V 60 letech už se vám pravděpodobně nebude chtít jet poznávat New York nebo Paříž. Sbalte se, děti dejte na starost tatínkům a užijte si tak, jako byste právě absolvovali vysokou školu. Je to neuvěřitelný relax…

Wellness přestávka

V běžném životě a přes týden jedete na plný plyn. Jistě vám schází víc osobního prostoru a taková ta bezstarostnost, tedy zbavení se odpovědnosti za chod rodiny. To se určitě odráží na bolestech zad, letargii, špatné kvalitě spánku nebo opakujících se migrénách. Pokud na sobě pozorujte zdravotní změny, udělejte si wellness přestávku a navštivte třeba nějaký lázeňský hotel. I víkend v místě, kde o vás bude postaráno, udělá zázraky.

Poznávací cesta

Máte pocit, že jste uvízla na jakémsi mrtvém bodě? To je důvod, proč právě teď probudit své tvůrčí schopnosti. Zapište se na kurz keramiky nebo kresby, navštěvujte lekce francouzštiny, připojte se ke skupině jogínek, které cestují za hranice. Dobijete si baterky jako nikdy předtím a navíc poznejte nové lidi.

Dovolená na idylické pláži

Celý život si říkáte, že „až jednou bude čas, nebo vyjdete s výplatou“, tak se vydáte do nějaké exotické země? Proč to neudělat zrovna teď?! Ano, ráj nevychází zrovna levně, ale jistě své náklady v nějaké oblasti snížíte tak, aby bylo možné vyrazit na báječnou cestu. Trochu diskomfortu (například odhlášení permanentky do fitka) za ponoření prstů do nejjemnějšího písku přece stojí! Ostatně, můžete začít běhat!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat