Kterých 20 testerek vyzkouší úložný systém Leitz MyBox

06.08.2018 | Zábava

Při nákupu kancelářského nábytku je na výběr nespočet designérských výrobků. Hezkých boxů na ukládání věcí v kanceláři je ovšem poskrovnu. Značka Leitz si toho byla vědoma a vyvinula atraktivní řešení: novou řadu MyBox. A právě dva produkty z této řady bude moci v rámci testování vyzkoušet 20 z našich testerek. Jste mezi nimi i vy?

Unikátní úložný systém oceníte nejen v kanceláři či domácí pracovně, ale i v koupelně, kuchyni nebo kdekoli budete potřebovat chytré a elegantní úložné prostory. Krabice jsou voděodolné a velmi snadno se udržují v čistotě. Jsou k dostání ve všech barvách portfolia Leitz WOW. Řada Leitz MyBox se navíc vyznačuje svěžím vzhledem s hladkým a modulárním designem, kterým se liší od ostatních produktů na trhu.

Dokonale promyšlené kancelářské boxy mají dvě různé kombinovatelné velikosti (dva malé boxy dokonale sednou nahoru na jeden velký) s víčky, která se snadno otevírají a zavírají. Součástí řady MyBox je i přihrádka bez víčka – ideální pro odkládání často používaných věcí. Všechny prvky lze vzájemně kombinovat a vytvořit dokonalé řešení na míru individuálním potřebám.

  • Jedinečný atraktivní dvoubarevný design s oblými hranami
  • Promyšlená modularita (vkládací prvky, stohovatelnost)
  • Odolné a snadno omyvatelné (lze je otřít)
  • Čtyři barvy ladící s oblíbenými produkty Leitz WOW
  • Dvě kombinovatelné velikosti boxů, jednoduše uzavíratelné víčko

Které testerky se mohou těšit na systém Leitz MyBox?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, k čemu by krabice Leitz MyBox nejlépe využily.

Balíček s Leitz MyBox už je na cestě k těmto testerkám: adelin, snany, Leňulka a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.






Celkem 7 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může být plný intenzivních emocí a hlubokého uvědomění. Pokud jste ve vztahu, možná budete cítit potřebu vyjádřit své pocity a touhy otevřeně. Nebojte se sdílet své myšlenky a snažte se pochopit i pohled svého partnera. To může po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
67 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat