SOUTĚŽ: Vyhrajte zdravé osvěžení a svačinky od Ovocňáku

22.08.2018 | Zábava

Se začátkem školního roku nezačínají pouze starosti týkající se nákupu nových školních pomůcek a shánění učebnic, ale také si mnozí rodiče začínají lámat hlavu s tím, co svým malým školákům přibalit ke svačině. Čerstvé 100% ovocné šťávy a pyré Ovocňák jsou tím pravým, co obyčejnou svačinu povýší na chuťový zážitek plný vitaminů a dalších důležutých živin. Vyhrajte je s námi!

Šťávy a přesnídávky Ovocňák pocházejí z ryze českých a slovenských surovin. Žádný přidaný cukr, konzervanty ani aromata. Když se smíchá neošizené množství čerstvého ovoce, nejsou žádné takové přídavky potřeba.

Suroviny, které necestují z dálky

Ovocňák vyniká opravdovou a intenzivní chutí. Ovoce se totiž zpracovává co nejrychleji po sklizni, v zimě se používá zmrazené, kdy si zachová potřebné množství vitamínů i chuti. Ovocňák je výrobek z Bílých Karpat, z míst s unikátními podmínkami. V nejnižších polohách se nacházejí úrodné půdy pro náročné hospodářské plodiny, na jižních svazích se daří vinné révě a ovocným stromům a v nejvyšších polohách už naleznete pouze pastviny pro ovce.

Suroviny pro tvorbu moštů pochází převážně od sadařů z Moravy, případně od dalších českých a slovenských pěstitelů. Celoroční dodávku moštů jsou schopni zajistit díky skladování jablek ve skladech bez přístupu vzduchu.

Mošty a pyré, jež si zamilujete

Mošty Ovocňák neobsahují žádnou přidanou vodu, sladidla ani jiné chemické látky: pouze čerstvou šťávu z ovoce nebo zeleniny. 1 litr šťávy je vyroben z cca 1,6 kg ovoce a zeleniny. Mošty se vyrábí v 16 různých variantách, a to v rodinném  tří-, pěti- nebo desetilitrovém balení. Na výlety nebo do školy je ideální 200ml balení s brčkem uvnitř, které lze koupit v osmi příchutích.

Druhou řadou jsou přesnídávky ve formě čistého ovocného pyré, vyráběného tradiční metodou, pasírováním. Tak zůstane v ovoci uchovaná vláknina. 1 kg pyré se vyrobí z asi 1,3 kg ovoce, které se pouze šetrně pasteruje při 82 °C. Přesnídávky známe nejspíše asi v šikovných 120gramových kapsičkách s bezpečnostním uzávěrem, ale dají se koupit i v třílitrovém nebo pětilitrovém balení s výčepním ventilem a používat ekologické znovuplnitelné kapsičky na dětskou stravu. Novinkou je pak pyré ve 200g balení se šroubovacím uzávěrem.

Je fajn, když se člověk nemusí zdržovat studováním etikety, protože ví, že se na značku může spolehnout a nekoupí rádoby zdravý a pro děti vhodný produkt, který je nakonec plný cukru a chemie. U Ovocňáku to bezezbytku platí.

Více informací a nápovědu k soutěžní otázce najdete na www.ovocnak.cz

Co můžete vyhrát?

Na tři výherce čekají balíčky obsahující 3litrové balení moštu Jablko-bezový květ a k němu 4 kapsičky s pyré a 4 kapsičky se 100% ovocnou šťávou ovocňák.

Potěší vás například příchutě jablko-jahoda, jablko-hruška či o trochu exotičtější jablko-rakytník (mošt) či jablko-malina (pyré) a spousta dalších.

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 3x dárkový balíček moštů a pyré Ovocňák!

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a odpověď poslat společně se jménem a adresou na e-mail redakce@bety.cz. Do předmětu mailu napište "OVOCE".

Otázka:

V jaké příchuti se pyré Ovocňák nevyrábí?
a)    jablko-třešeň
b)    jablko-švestka
c)    jablko-meruňka

Soutěž probíhá od 22. do 31. srpna 2018

Vyhrává 5., 500. a 1000. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde





Sledujte nás na sociálních sítích:

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat