SOUTĚŽ: Zdravé a bezpečné skákání. Vyhrajte trampolínu Marimex

25.08.2018 | Zábava

Sousloví „aktivní odpočinek“ stále častěji plní stránky magazínů a osvětových knih o budování zdravého ducha ve zdravém těle. Co ale vlastně toto spojení, které si ve své podstatě protiřečí, znamená? Jinými slovy lze říci, že volný čas bychom neměli trávit nicneděláním a poleháváním před televizní obrazovkou, ale spíše pohybovou aktivitou. Dopřejte ji nejen svým dětem s trampolínou Marimex a vyhrajte ji v naší soutěži!

Právě trampolíny jsou vděčným zdrojem aktivního pohybu a zdravé relaxace téměř po celý rok - jak v jarních a letních měsících, tak i v pozdním podzimu.

Zdravé a bezpečné skákání

Skákání na trampolíně Marimex 366 cm s ochrannou sítí uvolňuje mysl a zpevňuje tělo. Nosnost 150 kg dává prostor nejen dětskému hraní, ale i posílení svalů, aerobní kapacity a odolnosti proti stresu u dospělých. Ze skákání na trampolíně se díky preciznímu zpracování a detailním modifikacím materiálu stává bezpečná zábava.

S ohledem na bezpečnost a odolnost je zesílena šíře stěn použitých trubek. Odrazová plocha je vyrobená z UV odolného materiálu s dlouhou životností a zabraňuje odření pokožky při dopadu. Vnitřní bezpečnostní síť s ocelovou obručí chrání skákajícího před vypadnutím a před kontaktem s rámem a pružinami. Vstupní otvor na skákací plochu je jištěn nejen zipem, nýbrž i přezkami. Dalším bezpečnostním prvkem jsou i schůdky s protiskluzovou úpravou.

Na ochranné prvky trampolín Marimex je obecně kladen velký důraz, proto jsou řazeny mezi nejbezpečnější a nejspolehlivější na českém trhu.

Cena: 4 990 Kč

Více informací a nápovědu k soutěžní otázce najdete ZDE.

Marimex patří mezi největší dodavatele zboží a služeb v oblasti relaxační techniky. Je specializovaným prodejcem již 25 let, a proto bezpečně ví, jak zajistit zábavu na čerstvém vzduchu a vlastní zahradě. Usilovně pracuje na neustálém vývoji a zdokonalování technologií pro maximální komfort uživatelů. Více o produktech, službách a aktuální akční nabídce se dozvíte na www.marimex.cz.

Zapojte se do soutěže a vyhrajte Trampolínu Marimex!

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a odpověď poslat společně se jménem a adresou na e-mail redakce@bety.cz. Do předmětu mailu napište "MARIMEX".

Otázka:

Z jakého materiálu jsou vyrobeny trubky a stojny trampolíny Marimex 366 cm s ochrannou sítí?
a)    polyethylen
b)    pozinkovaná ocel
c)    odlehčený hliník

Soutěž probíhá od 25. srpna do 7. září 2018

Vyhrává 1000. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde





Sledujte nás na sociálních sítích:

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat