SOUTĚŽ: Staňte se VIP testerkou Bety.cz

01.12.2018 | Zábava

V tento den naše děti otevírají první z okýnek na adventním kalendáři. Ale proč by měla patřit radost jen a jen jim? I my dospělí si chceme předvánoční čas zpříjemnit! Bety.cz vám přináší příležitost stát se naší VIP testerkou.

Hlásíte se do našich testování pravidelně a čekáte, zda se na vás při výběru testerek usměje štěstí? Soutěžte s námi, a pokud vyhrajete, budete mít místo mezi testerkami u vámi zvoleného testování jisté.

Jak na to?

Stačí odpovědět na soutěžní otázku a odpověď poslat společně se jménem a uživatelským jménem, pod kterým jste registrovaní na Bety.cz, na e-mail redakce@bety.cz. Do předmětu mailu napište "VIP".

Pokud vyhrajete, budete si moci vybrat v období mezi 20. lednem a 20. dubnem jedno testování, kterého se budete chtít zúčastnit, a my vám zajistíme, že budete jednou z vybraných testerek.

Otázka: 

Jaký vánoční dárek vám v dětství udělal takovou radost, že na něj nikdy nezapomenete?

Soutěž probíhá od 1. do 8. prosince 2018

Vyhrává 333. odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde





Sledujte nás na sociálních sítích:

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

189 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:25

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat