SOUTĚŽ: Vyhrajte 7x poukázku na nákup zdravotních pomůcek Dentimedshop

05.12.2018 | Zábava

Není na světě nic důležitějšího než zdraví. Jenže mnohým z nás se ho bohužel často nedostává. Darujte sobě nebo svým blízkým na Vánoce pomocníky, kteří jim zkvalitní život! Hrajte s námi o jednu ze 7 poukázek v hodnotě 1000 Kč nákup na zdravotních pomůcek Dentimedshop!

Nic nemáme všichni tolik společné, jako je touha po zdraví. Jedině, když se objeví zdravotní problém, uvědomíme si, jak je zdraví důležité. Může to být chronická žilní nedostatečnost a vznik křečových žil, nechtěný únik moči, snížená pohyblivost, která se objevuje vlivem stárnutí nebo po úrazu. To vše a mnohé další dokáže člověka pěkně potrápit.

Naštěstí v dnešní době existuje mnoho pomocníků, kteří zmírňují projevy nebo pomáhají v běžném životě. Nebojte se je použít a zkvalitnit tak život sobě nebo svým blízkým.

Křečové žíly

Chronická žilní nedostatečnost je považována za civilizační onemocnění. Bolest nohou, otoky, pocit napnutých nohou, noční křeče,… to zná bohužel hodně lidí. Ještě mnohem více jsou k onemocnění náchylnější ženy. Při léčbě je třeba upravit životní styl, používat kompresní punčochy a případně užívat medikamenty. Vhodné je nenechávat problémy „uležet“, ale zahájit léčbu co nejrychleji. Jedině tak se zabrání vzniku horších stadií nemoci.

Inkontinence

Nežádoucí únik moči potrápí mladé i starší. Se stářím se samozřejmě objevuje častěji, ale i mladé maminky po porodu vědí, o čem je řeč. Jedná se o velice intimní záležitost a mnohdy se problém zuby nehty tají! Jenže ani zde se moc nevyplácí samoléčba. Existuje tisíce druhů inkontinenčních vložek a plenkových kalhotek, které si mohou postižení koupit zcela diskrétně přes internet a nechat si je v diskrétním obalu zavézt až domů. Přesto zůstává hodno doporučení zajít za lékařem a zahájit vhodnou léčbu.

Pohybové problémy

I my se můžeme dostat do stavu, kdy už to s tím pohybem nebude takové jako dříve. Naši rodiče a prarodiče o tom vědí své. Rádi sáhnou po chodítkách pro seniory, madlech do koupelny, nástavcích WC nebo různých stoličkách do sprchy. Dopřejte jim i sobě co nejvíce pohodlí.

Přemýšlíte, jaký dárek potěší vaše rodiče a prarodiče nejvíce? Ten, který ochrání jejich zdraví! Inspiraci a tipy na skvělé dárky najdete ZDE.

Více informací a nápovědu k soutěžní otázce najdete na www.dentimedshop.cz

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 7x poukázku v hodnotě 1000 Kč nákup na zdravotních pomůcek Dentimedshop!

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a odpověď poslat společně se jménem a adresou na e-mail redakce@bety.cz. Do předmětu mailu napište "ZDRAVÍ".

Otázka:

Od jaké částky nákupu je na www.dentimedshop.cz doprava zdarma?
a)    1000 Kč
b)    1500 Kč
c)    3000 Kč

Soutěž probíhá od 5. do 12. prosince 2018

Vyhrává 5., 100., 500., 700., 800., 900. a 1000. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde





Sledujte nás na sociálních sítích:

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat