SOUTĚŽ: Omlaďte svou pleť s Collagen+ od Dermacol

06.12.2018 | Zábava

Stres, mimika nebo nervozita se často projeví i na stavu pokožky, kde způsobuje vznik vrásek, kterých se lze jenom těžce zbavit. První pomoc při náznacích stárnutí pleti může poskytnout speciálně vyvinutá řada COLLAGEN+ od značky Dermacol.

Řada obsahuje hned několik účinných látek. Kolagen je látka živočišného původu. Vytvoří na pokožce film, který k ní přilne. Na suché pokožce vyhladí vrásky a díky vysokému podílu aminokyselin ji skvěle hydratuje a zadržuje v ní vodu. Je jednou z hlavních složek pojivového vaziva kůže.

Kalpariane je extrakt z mořské řasy, který zpevňuje a zlepšuje elasticitu pleti, zároveň ji vyživuje a chrání před volnými radikály. GATULINE Link n Lift je extraktem z květu jírovce maďalu. Působí v hlubších vrstvách pokožky a stimuluje růst nových buněk, pleť je viditelně pevnější. Zvyšuje syntézu kolagenu, redukuje délku, hloubku a počet vrásek (výsledky jsou viditelné již za 14 dní při použití krému 2x denně). STIM-TEX obsahuje vysoký obsah kyseliny linoleové, která je nevyhnutelná pro regeneraci pokožky.

Kombinace složek vosku ječmene setého, arganového oleje a bambuckého másla vykazuje nejlepší účinek v boji s podrážděnou pokožkou. Zmírňuje symptomy velmi suché, svědivé a podrážděné kůže a chrání ji před alergickou reakcí. Zklidňuje a zmírňuje svědění a začervenání. Kyselina hyaluronová v pleti rychle váže vodu, zvětšuje svůj objem, a tak vyplňuje vrásky a zabraňuje ztrátě vody z pleti.

COLLAGEN+: Komplexní péče pro pleť od 35 let věku

A čím můžete svou pokožku díky Dermacol hýčkat?

Intenzivní omlazující denní krém SPF 10 pokožku hydratuje, redukuje hloubku vrásek a zpevňuje kontury tváře. Díky vysokému obsahu kolagenu a extraktu z mořských řas je pleť perfektně vypnutá, pružná a svěží.

Cena: 199 Kč

Intenzivní omlazující noční krém poskytuje pleti optimální péči během spánku, redukuje hluboké vrásky a vrací pleti energii.

Cena: 199 Kč

Nezapomeňte ani na Intenzivní krém na oči a rty, který bojuje proti viditelným známkám stárnutí pleti v okolí očí a oblasti rtů.

Cena: 149 Kč

Doplňkem kolagenové péče je Intenzivní omlazující pleťová maska s obsahem vitaminu E, která pleť vypíná, obnovuje její pevnost a elasticitu.

Cena: 49 Kč

Více informací a nápovědu k soutěžní otázce najdete na www.dermacol.cz

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 4x dárkový balíček produktů řady Collagen+ od Dermacol!

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a odpověď poslat společně se jménem a adresou na e-mail redakce@bety.cz. Do předmětu mailu napište "DERMACOL".

Otázka:

Kolik kamenných prodejen Dermacol najdete v Česku a na Slovensku?
a)    čtyři
b)    šest
c)    osm

Soutěž probíhá od 6. do 13. prosince 2018

Vyhrává 5., 250., 500. a 1000. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde





Sledujte nás na sociálních sítích:

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat